За результатами конкурсу визначено, хто обійме вакантну посаду начальника управління РДА

22 Жовтня 2016, 11:00

Згідно із розпорядженням голови райдержадміністрації від 8 вересня 2016 року № 261 був оголошений конкурс на зайняття вакантної посади державної служби категорії «Б» – начальника управління агропромислового розвитку, інвестицій, економіки та розвитку інфраструктури райдержадміністрації.

На цю посаду подали документи три кандидати, – повідомляє сайт Камінь-Каширської РДА

Відповідно до вимог нового Закону «Про державну службу» конкурс проходив у три етапи.

Перший – тестування в онлайн-режимі на знання законодавства, Конституції України та питань з фахової роботи. Загалом – 40 тестів, затверджених Національним агентством України з питань державної служби.

Другий етап – вирішення ситуаційних завдань. При оцінюванні враховувалося застосування кандидатами нестандартних підходів до розгляду поставлених перед ними запитань, вміння неординарно мислити, обґрунтовувати власну позицію, тобто ті критерії, які були прописані в оголошенні про конкурс.

На третьому етапі конкурсна комісія провела індивідуальні співбесіди.

Після проходження усіх етапів конкурсу було визначено переможця. За підсумковим рейтингом начальником управління агропромислового розвитку, інвестицій, економіки та розвитку інфраструктури райдержадміністрації став Олександр Нікітчук.

Попередньо Олександр Лук’янович займав посади начальника відділу економіки та розвитку інфраструктури управління агропромислового розвитку, інвестицій, економіки та розвитку інфраструктури райдержадміністрації, начальника відділу економічного розвитку, торгівлі, інфраструктури та туризму апарату райдержадміністрації.