Сільський голова подякував жителям села Пнівне за облаштування зупинки

19 Травня 2019, 13:03
Пнівне 8791
Пнівне

Мешканці села Пнівне Камінь-Каширського району облаштували місцеву зупинку в національному стилі. 

Голова Пнівненської сільської ради Сергій Ковальчук на своїй сторінці у Facebook висловив слова вдячності всім, хто попрацював на благо села.

«Від усієї Пнівненської громади хочу подякувати всім, хто долучився до ремонту і благоустрою автобусної зупинки в селі Пнівне: працівникам ДНЗ, сільської ради, МПО, школи та підприємцям і установам, які надали спонсорську допомогу. А на особливу вдячність заслуговують наші юні художники-учні випускних класів нашої школи: Любов Жалай, Оксана Пилипчук, Ангеліна Пугач, Настя Куценко, Аня Жалай, Ельдар Османов, які власноруч із звичайної зупинки створили окрасу села. Всім причетним до цієї хорошої справи бажаю міцного здоров'я, щастя, успіхів у всіх починаннях!!!», – написав він у дописі.

Зупинка відтепер стала справжньою «візитівкою» міста, бо що є значимо, розфарбована вона в національному стилі. Праворуч діти зобразили тризуб, обвитий жовто-блакитною стрічкою, калину та пшеничні колоски. Ліворуч намальоване традиційне українське село з шевченківською хатиною, соняхами та блакитним небом. А також – поетичні рядки тамтешнього поета Семена Дроздика про рідну місцину. На фасаді ж учні написали слова: «І пам’ятай, якій землі ти син! Країн багато, рідний край – один». А всередині зупинки зобразили карту України та Пнівненської сільської ради.

1

3

2

2



3

3

1

А ось яка була зупинка до її перевтілення: 



1

 

 

Коментарі
19 Травня 2019, 17:05
Молодці!!!
19 Травня 2019, 19:00
Молодці!!
19 Травня 2019, 19:24
Молодці!!!!<br/>Інші керівники громад мають взяти цю зупинку за зразок (красиво, пізнавально, патріотично...) і зробити на своїх територіях не гірше. Якщо не має таких майстрів, то найміть з с. Пнівне.<br/>МАЛОДЦІ!!!
19 Травня 2019, 21:29
Круто
20 Травня 2019, 01:10
Подякував, бо нормальний голова. А от в селі Мельники, коли діти власноруч змайстрували зупинку то місцева сільська головиха сазала що вони будку собачу побудували і попсували репутацію села.
20 Травня 2019, 02:50
Респект пнівненській громаді та безпосередньо молоді, яка власними руками облагородила місцеву зупинку. Це не перша ластівка у районі, але саме пнівненська громада, як на мій смак, виконала цю роботу цікаво, оригінально та й інформативно. Хочеться вірити, що з цього порівняно малого починання виросте усвідомлення про потребу облаштування й інших сфер життя села. Найперше, це відповідальний підхід до обрання депутатів майбутньої ґміни/ради, його старости, інших керівників та функціонерів самоврядної спільноти. Нині дуже важливо для мешканців району, його сіл, аби в умовах зміни центральної влади селяни не залишилися без землі. Адже впровадження сучасної електронної системи оренди/користування землею, інші хитромудрагельні механізми хапнути земельку &amp;quot;цілком законно&amp;quot; дають можливість київським чи обласним ділкам провернути справу так, що селянам лишиться тільки право найматися за копійки на роботу у &amp;quot;хазяїна&amp;quot;, котрого ніхто й в очі не бачитиме, хіба знатимуть управителя чи розпорядника робіт. Те ж саме стосується лісу, інших природних ресурсів та надр щедрої української землі. Можливо, мої міркування дещо є упередженими, фарби згущеними, але історичні реалії, які мають властивість повторюватись циклічно, на жаль, невблаганні...
22 Травня 2019, 20:24
Ми спільними силами зробили зупинку саме такою, якою хотіли її зобразити. Цим ми показали, що будь-хто, навіть звичайні школярі здатні посприяти в громадському житті свого населеного пункту. Якщо комусь потрібно щось намалювати, звертайтесь до художників.
Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром