У поліції прокоментували дії правоохоронця, що показував водієві середній палець

25 Жовтня 2016, 12:40
3141

У Камінь-Каширському відділі поліції прокоментували випадок описаний у статті на Район.Камінь-Каширський «Водій із Каменя-Каширського розповів про «культуру» поліцейських». У ній, зокрема, йдеться про правоохоронця, що показував середній палець водієві із міста Каменя-Каширського.

Начальник Камінь-Каширського відділу поліції Валентин Чих повідомив, що з цього приводу провели службову перевірку, але сам скаржник від будь-яких пояснень відмовився.

Поліцейський, відносно якого надійшла скарга, переконує, що 29-річний водій автомобіля марки «БМВ» з номерними знаками польської реєстрації створив аварійну ситуацію, внаслідок чого правоохоронець був змушений з’їхати на узбіччя, щоб уникнути зіткнення. Після цього просто вирішив поїхати, оскільки поспішав. Проте у дзеркалі заднього виду побачив, що той же автомобіль сірого кольору наздоганяє його та здійснивши обгін, перекрив йому рух, що змусило працівника поліції зупинитися.

Поліцейський повідомляє, що водій автомобіля почав погрожувати йому фізичною розправою та звільненням з роботи. Попросив заспокоїтись та зробив зауваження водієві з приводу неправильно припаркованого автомобіля, оскільки він перекрив всю праву проїжджу частину. Скаржник кричав, що той не має права робити йому зауваження, оскільки знаходиться не на службі і щоразу наголошував на звільненні його з роботи.

«В ході проведення службової перевірки встановлено, що в діях поліцейського, у вищевказаному випадку, будь-яких порушень не допущено», - зазначається у відповіді начальника поліції.


 

Нагадаємо, що у повідомленні про «культуру» поліцейських розповів водій Інформаційному агентству «Волинські новини».

«Повертаючись додому, а саме в місто Камінь-Каширський з міста Ковель, здійснював обгін автобуса з повним дотриманням правил дорожнього руху, назустріч мені рухався легковий автомобіль БМВ червоного кольору (є записані номерні знаки). Коли БМВ порівнявся з моїм авто, водій з незрозумілих мені причин показав мені середній палець. Мене це дуже обурило, і я вирішив наздогнати його, щоб вияснити причину його поведінки.

Водій також зауважив, що, коли він підійшов до БМВ, чоловік, який сидів за кером, дістав посвідчення поліцейського (було написане ім’я, прізвище і по батькові), мовляв, все-одно він йому нічого не зробить.

"З боку сиділа моя вагітна жінка і спостерігала на нашу дискусію. Вона прийняла цей інцидент близько до серця їй стало дуже зле.

Працівник поліції, взявши телефон, сфотографував мій автомобіль і номерні знаки, сказав: «Ти мені ще попадешся!».- зазначено у повідомленні.

 

Коментарі
25 Жовтня 2016, 22:02
Коля дай ?
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024