Чи визнає суд мільйонні збитки підставою для звільнення директора лісогосподарського підприємства

24 Жовтня 2016, 16:26
1599 Джерело: molbuk.ua

Чергове судове засідання, під час якого розглядатиметься справа про законність звільнення директора ДП СЛАП «Камінь-Каширськагроліс», районним судом призначено на 10 ранку завтра, 25 жовтня.

Про це інформує прес-служба Волинського ОУЛМГ.

До речі, рішення про розірвання контракту з керівником цього лісгоспу Державним агентством лісових ресурсів було прийнято за результатами перевірки фінансово-господарської діяльності підприємства, проведеної Волинським ОУЛМГ в рамках повноважень. Тоді, крім інших численних порушень, були зафіксовані факти самовільних рубок деревини на мільйонні суми, завищення собівартості деревини під час відпуску, безпідставного списання техматеріалів та нарахування заробітної плати. Загальна сума нанесених державі збитків при цьому загалом становить понад 8 млн грн.

 

Матеріали перевірки були скеровані до правоохоронних органів. Правоохоронцями порушено дві фактові справи. До цього часу вони не перекваліфіковані, нікому не оголошено про підозру, не вирішено питання про відшкодування понесених збитків.

 

Подібне зволікання у процесі розслідування призвело до того, що екс-керівник підприємства ДП СЛАП «Камінь-Каширськагроліс», відчуваючи безкарність, подає позов до суду. У суді він не лише намагається встановити незаконність розірвання контракту та звільнення, а й має намір стягнути з колишнього роботодавця чималу компенсацію, в тому числі і моральну.

Коментарі
24 Жовтня 2016, 21:21
Мені відомо що пан Гордійчук зараз забора біля своєї хати побудував із камня на Олексіївці... Так за цей забор розрахунок із робочими проводив Вовк... Про яке правосуддя можна гово
24 Жовтня 2016, 21:25
<p>вовче ***** треба було гнати давно, а робітники в яких вкрали виробничу базу, приміщення .... не повинні пускати вовків. Гнати ***** в шию і щоб земля горіла під колесами і п"ятами</p>
24 Жовтня 2016, 21:59
Це династія, як любили говорити за Льоні Брежнєва, тільки не пролетаріїв-токарів, чи екскаваторників, а ще радянської номенклатури, якщо відлік вести від батька І.Вовка. Тому гнати-це означає нічого не робити, бо це люди системні.
Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024