У Камені-Каширському обговорюватимуть питання децентралізації

25 Травня 2019, 10:00
2356

У Камені-Каширському вкотре відбудеться засідання, на якому обговорюватимуть долю району.

У вівторок, 28 травня, керівники району, міський і сільські голови, депутати обласної, районної, міської рад за участю експертів з обласного центру говоритимуть про перспективний план формування територіальних громад. 

Захід відбудеться у сесійній залі районної ради. О 10.30 розпочнеться реєстрація учасників. Початок зустрічі – об 11 годині.

Читайте також: Скільки витратять коштів на вуличне освітлення Каменя-Каширського

Коментарі
26 Травня 2019, 00:31
Якщо Бондар особисто так переконаний у згубності створення ОТГ на базі міста, то він може на знак протесту, реагуючи на громадський тиск та з метою уникнення особистої помилки у цій затії зверху подати заяву про складання своїх повноважень голови. Це підтвердить чистоту його помислів, відсутність у нього &amp;quot;крісельно-посадової&amp;quot; хвороби та можливість у майбутньому сказати - а я ж попереджав. Благо, що у липні будуть вибори до ВР то є нагода провести перевибори та перевірити довіру мешканців міста, або переконатись у відсутності запиту на добряче підтоптані та застарілого року випуску кадри... <br/>Вступіться, Василю Івановичу, послухайте поради Миколи Потапчука та спростуйте його гіпотезу про підігравання у лобіюванні повіту любешівським землякам.
26 Травня 2019, 13:52
Я вибирав Бондарев, щоб прцював для нас, а не за порадою якогось заїжджого безробітного пенсіонера, кидав усе і кивав п'ятами, бо три депутати хочуть відтанцьовувати укропівські гроші. Про стид для них годі й говорити, гроші не пахнуть. На носі вибори до ВР, їм треба крісла, а стан громади до одного місця, чи там ОТГ чи взагалі федерацію підтримати, для них однаково. Безграмотність та не розуміння конституції цих людей дивує, вони ще й свою дур виносять на загал. Ганьба.
26 Травня 2019, 14:11
Я вибирав Бондара, щоб прцював для нас,а не за порадою якогось заїжджого безробітного пенсіонера, кидав усе і кивав п'ятами, бо три депутати хочуть відтанцьовувати укропівські гроші. Про стид для них годі й говорити, гроші не пахнуть. На носі вибори до ВР, їм треба крісла, а стан громади до одного місця, чи там ОТГ чи взагалі федерацію підтримати, для них однаково. Безграмотність та не розуміння конституції цих людей дивує, вони ще й свою дур виносять на загал. Ганьба.
Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром