Гранати, імітаційний запал та порох: поліція провела обшук у камінь-каширця, який напав на депутата

25 Травня 2019, 10:22
5214

Поліцейські провели санціонований обшук у підозрюваного в розбійному нападі на жителя Каменя-Каширського, депутата обласної ради.

Про це інформує прес-центр поліції Волині.

Нагадаємо, 20 травня до будинку 47-річного жителя Каменя-Каширського, депутата обласної ради, проник невідомий чоловік та, погрожуючи предметом, схожим на пістолет, намагався викрасти його автомобіль.

Менше ніж за півдоби співробітники поліції Волині встановили особу зловмисника, ним виявився 38-річний житель цього ж району. Його затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. 

Затриманому загрожує від 7 до 12 років позбавлення волі.

Отож, за місцем проживання 38-річного зловмисника правоохоронці, поряд зі схожими на корпуси учбових гранат Ф-1, ВОГ-17 вилучили дві ручні димові гранати РДГ 2Б, дев’ять учбово-імітаційних запалів, циліндричний предмет схожий на димову гранату, а також порох.


На місце прибули спеціалісти вибухо-технічного відділу Головного управління Національної поліції у Волинській області, які вилучили виявлені предмети та помістили їх до кімнати зберігання вибухових матеріалів.

За фактом незаконного зберігання зброї та боєприпасів триває досудове розслідування розпочате за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України. Підозрюваний перебуває під вартою.

Читайте такожУ Камені-Каширському підірвали будинок депутата

 

 

 

 

 

 

Коментарі
25 Травня 2019, 19:10
Слабенький арсенал он савченко цілий бус притарабанила і погрожувала верховну раду зірвати і нічого гуляє собі
25 Травня 2019, 19:12
А де взяв??
25 Травня 2019, 20:21
То виявляється що депутат сам щось там напутав, автівку взяв а грошики не віддав. Ось і послали по розрахунок., а далі як в кіно. Виявляється поки він (злочинець) був у бігах то тим часом тримав удома різні причандалля як будь-то не знав, що до нього можуть прийти у будь-яку хвилину. Скоріше всього що ті причандалля можуть бути підкинуті.
26 Травня 2019, 14:54
а до депутата питань нема?
26 Травня 2019, 18:36
Де ваша логіка?!Для чого Буську і поліції ця підстава?!Думаю,щоб далі жити і спати спокійно всі зацікавлені притягнути до відповідальності саме того чоловіка,що скоїв злочин,а не кого небудь.
27 Травня 2019, 13:33
Яка логіка була наприклад перекривати дах та робити євроремонт у приміщенні прокуратури. Це Вам відповідь на те що немає абсолютно ніякої логіки з приводу якоїсь там підстави. Шановні Ви усі не можете жити спокійно коли правохоронна діяльність має особисті зобов"язання перед особами які подекуди засівають місця які до певної міри не мають до того ніякого стосунку.
27 Травня 2019, 18:49
Шановний схаменесь скільки ти можеш всіх ображати своєю критикою люди тебе знають як нікчему яка в своєму житті нічого незробив як працював в державній службі поваги не від колег не від людей ти все знаєш все вмієш то чому ти ніде невисуваєш свою кандидатуру в на міського голову в депути попробуй отримаєш гідну оцінку слабо нікчема
28 Травня 2019, 03:17
Ну добре, відповім. Якось податківцю сказали, ти добрий податківець. Отже у цих словах виберіть одне із двох. Добрий податківець це той який прощає платникові, звісно подекуди за добру мзду і добрий податківець це той який працює добре. Шановні у цьому контентексті маємо; на 10 тис. населення менше в Маневицькому районі але на майже 10 млн. більше власних доходів порівнюючи до К-Каширського району. Якщо Ви будете думати, що податківець у К-Каширську це добра людина то Ви ніколи з цього болота не вилізете в якому перебуваєте сьогодні незалежно від того що Ви будете думати про податківця та за кого голосуватимете на виборах поки Ви самі не змінитеся.
Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром