Як на Камінь-Каширщині готуються до сезону заготівлі природних ресурсів

27 Травня 2019, 14:35
2219

У районі триває підготовка до сезону заготівель природних рослинних ресурсів. 

Це питання обговорювали на апаратній нараді в голови Камінь-Каширської РДА начальник управління регіонального розвитку та інвестицій райдержадміністрації Олександр Нікітчук та начальник Камінь-Каширської державної податкової інспекції Ратнівського управління Головного управління Державної фіксальної служби у Волинській області Наталія Божко.

«Збір, заготівля, в тому числі закупівля у населення другорядних лісових матеріалів, здійснення побічних лісових користувань тимчасовими лісокористувачами здійснюється в межах обсягів, вказаних у лісових квитках, і на території того постійного лісокористувача, що видав лісові квитки. Кошти від рентної плати за спеціальне використання лісових ресурсів зараховуються до загального фонду бюджетів місцевого самоврядування. Відтак, місцеві ради безпосередньо зацікавлені у повноті надходжень плати за використання лісових ресурсів місцевого значення і дотримання порядку у здійсненні даного виду діяльності», – зауважив доповідач.

Зокрема, минулого року найбільше сплачено в місцеві бюджети Видертської, Воєгощанської, Бузаківської, Сошичненської та Личинівської сільських рад.

Також Олександр Нікітчук поінформував, що згідно з відповідним розпорядженням голови райдержадміністрації затверджений новий склад районної постійно діючої комісії, яка здійснює державний контроль за заготівлею другорядних лісових матеріалів.

Коментарі
28 Травня 2019, 12:05
Ага,всі знають хто в Камені займається заготівлею,а документи оформлять на чорт зна кого,аби не на себе, в податковій все схоплено
Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024