Камінь-Каширський: подячну молитву виголосили просто неба

28 Травня 2019, 15:00
Камінь-Каширський: подячну молитву виголосили просто неба 5904
Камінь-Каширський: подячну молитву виголосили просто неба

Цими днями минає рік, відколи сесія міської ради Каменя-Каширського надала дозвіл православній громаді святого пророка Іллі для будівництва та обслуговування Свято-Іллінського храму.

Його мають збудувати за адресою: місто Камінь-Каширський, вул. Волі 3 (церковне подвір’я спаленого вогнем пожежі переднього дерев’яного храму), – повідомляють у Камінь-Каширському благочинні.

З цієї нагоди на церковному подвір’ї звершили соборну подячну молитву, котру очолив настоятель протоієрей Стефан, якому співслужили клірик храму протоієрей Владислав та настоятель храму Святих апостолів Петра і Павла села Підцир’я протоієрей Сергій.

Отець Стефан у своєму слові проповіді закликав усіх присутніх богомольців не забувати завжди дякувати Милосердному Господу за всі Його благодіяння та, довірившись Його Волі, звершувати діло спасіння своїх безсмертних душ.

2

1


2

1



Читайте такожВорокомле: церковний хор взяв участь у родинному святі

Коментарі
28 Травня 2019, 23:44
А церкву уже будують російську чи українську
28 Травня 2019, 23:45
чи має громада дозвіл на будівництво церкви? якого підпорядкування буде церква?
29 Травня 2019, 03:05
Статтю писали брехуни. Міська рада не має повноважень надавати чи забирати дозволи на будівництво, це взагалі не їх компетенція. <br/> Поки Зеленський на передовій, п'ята колона риє окопи в тилу.
29 Травня 2019, 03:30
Дозволу не має.
29 Травня 2019, 10:05
Чому не публікуються дописи? Кінець сайту?
29 Травня 2019, 12:47
Раз Степан, значить МП
30 Травня 2019, 03:03
&amp;quot;сесія міської ради м. Каменя-Каширського своїм рішенням надала дозвіл православній громаді&amp;quot;: вибачте мені але Міська рада не давала дозвіл Вам &amp;quot;для будівництва та обслуговування&amp;quot;. Як на Мене то Міська рада не виділила/не надала земельну ділянку для і по тесту. Вона тільки всього-навсього дала:&amp;quot;дозвіл на виготовлення проектного землеустрою&amp;quot;. Так як я розумію земельну ділянку ще не надавали у використання. Той пункт який говорить про те що:&amp;quot;використовувати земельну ділянку за призначенням&amp;quot; не говорить про те, що ЇЇ дали. Як на Мене у цьому місці або в іншому рішенні мало бути приблизно так:&amp;quot; Надати земельну ділянку... і далі по тексту&amp;quot;. Дали тільки дозвіл на виготовлення проектного землеустрою. Коли прийде час ЇЇ надати то не факт що ЇЇ дадуть. Я взагалі думаю що коли Вони перереєструєтеся на Російську церкву дозвіл на землю не дадуть. Це моя така точка зору. Тому будь-які роботи які ідуть до будівництва вони вважатимуться незаконними й тому все-таки не слід, ну Ви розумієте.
Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024