Камінь-Каширський: у дитсадочку дітям розповіли про їхні права та обов'язки

30 Травня 2019, 08:01
2024

З нагоди прийдешнього свята – Міжнародного дня захисту дітей – начальник Камінь-Каширського РВ ДРАЦС Ірина Чоп та головний спеціаліст Катерина Струк провели правоосвітній захід у дитячому садочку Каменя-Каширського.

Як повідомляють у юстиції Волині, день першого червня – це нагадування дорослим про необхідність дотримання прав дітей на життя, на свободу думки і релігії, на освіту, відпочинок і дозвілля, на захист від фізичного і психологічного насильства, на захист від експлуатації дитячої праці, як необхідних умов для формування гуманного і справедливого суспільства.

Тож, працівники Камінь-Каширського РВ ДРАЦС завітали в старшу групу дошкільного навчального закладу №3 «Казка» Каменя-Каширського провели правоосвітній захід. На ньому діток в ігровій формі ознайомили з їх правами та обов’язками на прикладі ілюстрації відомих казок. Розповіли про так звані правила дружби, а саме: не сваритися з друзями, допомагати товаришеві, не зазнаватися, якщо у друга щось добре виходить, уміти прийняти допомогу і зауваження від інших дітей, ділитися з товаришем, зупинити друга, якщо він робить щось погане та інші.

«Дитинство – найпрекрасніша мить нашого життя, це – пора сподівань та здійснення мрій. Діти – це майбутнє нашої держави, яке формується в сьогоденні. Немає більшого щастя у світі, аніж посмішки дитини. Зігріваючи теплом і любов'ю кожне дитяче серце, об'єднуючи зусилля заради майбутнього – ми виховуєм достойних українців, які неодмінно стануть гордістю держави. Саме від нас, дорослих, залежить, яким буде становлення маленької людини та як складеться її доля.Тому наше основне завдання – виховати своїх дітей розумними, порядними, добрими, з щедрою та гармонійною душею, впевненими в собі. А також прищепити їм палку любов до знань, рідної Батьківщини, мови та культури», – говорять у юстиції Волині.

В кінці заходу працівники відділу за високу активність малечі роздали солодкі подаруночки та зробили декілька фото.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром