31 травня: події, дати, іменини

31 Травня 2019, 08:00
3149

Вітаємо вас, дорогі читачі!

Сьогодні п'ятниця, 31 травня.

Іменини святкують: Андрій, Богдан, Клавдія, Христина, Лев, Павло, Фаїна, Петро, Федір, Юліан, Юлія.

Всесвітній день блондинок

31 травня оголошене Всесвітнім днем блондинок. 

Перше святкування Всесвітнього дня блондинок пройшло зі справжнім шиком. Відбулася церемонія вручення премії Діамантова шпилька, приуроченої до святкування - це перша спеціальна премія для блондинок - талановитих, розумних, успішних, модних і нескінченно жіночних ... Словом, найбільш блондинистих блондинок нашого часу.

Як вважають вчені, справжня блондинка - явище рідкісне, і за їхніми підрахунками вже до 2202 блондинки остаточно зникнуть з лиця Землі. Тільки за останні 50 років число блондинів і блондинок скоротилося з 49 до 14 відсотків від загального числа жителів планети. А причин тому кілька ... По-перше, щоб дитина народилася блондином, в обох батьків повинно бути світле волосся. По-друге, в країнах, де переважає темний колір волосся, населення неухильно зростає, а ось європейці - німці, скандинави, росіяни, які є носіями «білявого гена» - все частіше обмежуються однією дитиною. Остання людина зі світлим волоссям народиться, на думку вчених, у Фінляндії, де проживає найбільше число світловолосих людей на душу населення.

Цитата дня: «Завжди з’ясовуйте, кого обдурили в цій угоді. Якщо нікого не знайшли, значить, обдурили вас». Марк Кубан, глава AXS TV.

Якщо ви бажаєте привітати своїх рідних вашому серцю людей зі святом, надсилайте нам свої привітання та фото іменинників на нашу електронну адресу [email protected] і ваші близькі отримають гарний сюрприз на нашому сайті від вашого імені!

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024