Ліс – не смітник

27 Жовтня 2016, 18:48
2475

Працівники державного підприємства «Камінь-Каширськагроліс»  провели акцію з прибирання лісу. 

Зокрема, наводили порядок на прилеглій до міста лісовій території Полицівського лісництва.

Як розповів т.в.о. директора держпідприємства Володимир Корецький, прибирати навколишні території у них є доброю традицією. До цих робіт лісівники долучаються кожного року. Тож і цього разу участь у прибиранні взяли працівники лісництва і контори підприємства на чолі з Володимиром Івановичем.

– Хотілося б, щоб у свідомості людей закарбувалася проста і загальновідома істина – порядок і безпека лісу залежать від кожного, хто в ньому відпочиває чи проводить час." – зазначає Володимир Корецький.

.

Активну участь у акції взяли і юні природолюби – учні Добренського шкільного лісництва.

Діти є постійними помічниками лісівникам  Дп "Камінь-Каширське ЛГ" у повсякденній роботі. На заняттях вони виготовляють, а згодом розвішують шпаківні, синичники, дбають про підгодівлю диких тварин, створюють лісові культури тощо. 

Днями учні спільно з майстром лісу Добренського лісництва Миколою Мартинюком прибрали узбіччя дороги Камінь-Каширський–Ратне.

Очистили від сміття природолюби і прилеглий рекреаційний пункт "Щирба", що користується великою популярністю серед відпочивальників.

– А на п'ятницю, – поділився планами головний лісничий ДП "Камінь-Каширське ЛГ" Василь Фіц, – працівники держлісопідприємства запланували спільний захід по прибиранню з представниками районної влади.


 

До речі, прибирали узбіччя основних доріг та рекреаційні пункти в усіх лісництвах лісогосподарських підприємств Камінь-Каширщини.








 

 

 

Коментарі
29 Жовтня 2016, 01:57
Одні молодняки навколо, а ліс буде через два покоління, коли нас уже не буде (діти ж з фото будуть вже бабцями і дідусями)
Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром