На Камінь-Каширщині з початку року трапилася 41 пожежа

03 Червня 2019, 12:00
Пожежа 3031
Пожежа

З початку 2019 року в районі виникла 41 пожежа, а разом з тим зареєстровано 7 випадків загорянь у природних екосистемах.

Про це розповів на апаратній нараді начальник Камінь-Каширського районного відділу управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Волинській області Андрій Багнюк, – повідомляє Камінь-Каширська РДА.

«Із метою попередження виникнення пожеж проводимо роз’яснювальну роботу серед населення, здійснюємо профілактичні відпрацювання та рейди», – наголосив Андрій Багнюк.

Так, рятувальники вкотре нагадують людям про небезпеку розведення вогнищ на відкритих територіях, випалювання посуші та сміття. Адже найчастіше пожежі у природних екосистемах виникають в результаті людської недбалості та неуважності. Особливо наголошують на необхідності суворого дотримання правил безпеки під час відвідування лісових масивів, позаяк їх порушення може стати причиною масштабних пожеж і трагічних наслідків.

«Пропоную розглянути дане питання на засіданні районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій за участі представників усіх компетентних органів. Маємо спрацювати на випередження у напрямку протидії загрозам та реагування на надзвичайні ситуації, пов’язані з пожежами в цей період», – резюмував керівник виконавчої гілки влади в районі Валерій Дунайчук.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром