Як піклуються про дітей-сиріт у Камінь-Каширському районі

04 Червня 2019, 10:00
3058

На первинному обліку служби у справах дітей Камінь-Каширської райдержадміністрації перебуває 67 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

Про те, як за ними доглядають у прийомних сім’ях та дитячому будинку сімейного типу та який соціально-психологічний клімат панує там, розповіли на апаратній нараді, – інформує прес-служба Камінь-Каширської РДА.

«На первинному обліку служби у справах дітей райдержадміністрації перебуває 67 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, з них 40 дітей проживають у сім’ях опікунів, піклувальників, 10 – перебувають у Головненській ЗОШ-інтернаті, 13 – в прийомних сім’ях та дитячих будинках сімейного типу, а стосовно ще 4-х дітей, позбавлених батьківського піклування, триває підготовка документів на призначення опіки. У районі, зокрема, 54 дитини вищеназваної категорії. Так, 16 дітей виховуються у прийомних сім’ях та дитячих будинках сімейного типу, 4 дітей досягли повноліття, але продовжують своє перебування у прийомній сім’ї, позаяк навчаються», – зазначив у ході свого виступу начальник служби у справах дітей райдержадміністрації Степан Сидорчук.

За словами Степана Сидорчука, фахівці систематично проводять візити в ці сім’ї. Загалом діти проживають у комфортних умовах, батьки дбають про розвиток здібностей та інтересів дітей, про їхнє змістовне дозвілля. Тож мікроклімат у цих сім’ях – позитивний. Особлива увага приділяється також оздоровленню, захисту житлових та майнових прав дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

Читайте також: У Гуті-Боровенській відвідали малозабезпечену сім'ю

 

Коментарі
04 Червня 2019, 16:47
Пора вже давно сидорчука звільнити іх займаної посади та поставити молодих та достойних,а не Бездєльніка статіста!
Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром