У Камені-Каширському відбувся семінар про актуальні професії на ринку праці

06 Червня 2019, 12:10
3440

Для зареєстрованих безробітних громадян в Камінь-Каширській районній філії Волинського обласного центру зайнятості провели семінар.

Він покликаний поінфоормувати про можливість отримання професії у центрах професійно-технічної освіти, розповісти про підвищення престижу затребуваних на ринку праці професій, – повідомляє Камінь-Каширський центр зайнятості у Facebook.

Присутніх на семінарі ознайомили з переліком професій, за якими організовується профнавчання, в тому числі в центрах профтехосвіти державної служби зайнятості. Також продемонстрували презентацію Рівненського центру професійно-технічної освіти, який проводить навчання за професіями, актуальними на ринку праці: швачка, перукар, кухар, продавець, оператор з обробки інформації та програмного забезпечення та інші.

Читайте також: Камінь-Каширське ВПУ отримало нагороди на святі профтехосвіти

В результаті учасники підвищили свій рівень обізнаності щодо професійного навчання за сприянням служби зайнятості. Адже, професійне навчання передбачає якісну базову, теоретичну підготовку; наявність додаткових трудових навичок; високу мотивацію, спрямовану на розвиток власного потенціалу.

Коментарі
07 Червня 2019, 01:36
Скільки реально працевлаштували??????
Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром