Народний депутат Ірина Констанкевич провела особистий прийом громадян у Камені-Каширському

29 Жовтня 2016, 19:45
5263

У четвер, 27 жовтня, народний депутат України Ірина Мирославівна Констанкевич провела свій перший особистий прийом громадян у Камінь-Каширському районі.

Протягом трьох з половиною годин вона прийняла більше шістдесяти людей, які прийшли до неї зі своїми проблемами та проханнями, про це повідомила на своїй сторінці у Фейсбуці Світлана Сидорук.

Здебільшого зверталися до Ірини  Мирославівни із проханнями про допомогу на лікування, для ліквідації наслідків пожежі. Були на прийомі сільські голови, священнослужителі, працівники установ району.

Як розповіла для Район.Камінь-Каширський Світлана Макарівна, було кілька звернень від громадян з наріканням на «космічні»  ціни на послуги ВАТ «Волиньобленерго». Зверталися люди і з приводу соціальних виплат, та одноразової допомоги. Наприклад, інваліди війни воїни-афганці прийшли цілою громадою, аби народний депутат допомогла їм добитися належних їм виплат. А не можуть вони їх отримати, мовляв тому, що від них вимагають довідку, яку не реально роздобути. 


 

Колективно прийшли на прийом і представники релігійних громад. Вони просили у Ірини Констанкевич, щоб вона на вищому рівні допомогла їм відстояти альтернативу паперового паспорта, який планують замінити біометричним. Для цього люди уже зібрали підписи не лише жителів району, а й області.


 



 

Було чимало звернень і з приводу ремонту у сільських установах, покращення стану доріг.

А ще народного депутата запрошували у гості, на концерти, до церкви.



 

Ірина Мирославівна вислухала всіх, хто прийшов до неї цього дня на прийом, незважаючи на те, що пішло на це навіть трохи більше запланованого часу.

До речі, такі зустрічі вона проводитиме щомісяця.


 

Коментарі
30 Жовтня 2016, 00:22
Бути там, де нецікаво, чи цікаво там, де не бути?
30 Жовтня 2016, 11:26
А що там робили афганці на чолі із "генєралом" Глодіком? Знову гроші просили на "побухать" ?
30 Жовтня 2016, 12:17
Народній обраниці пасувало б прозвітувати перед виборцями про хід та перспективу виконання передвиборних обіцянок-цяцянок, адже саме у надії на їх реалізацію й було надано кредит довіри. Це ключові питання, бо щоб пообіцяти Миколі Глодіку і його побратимам зробити депутатський запит до КМУ щодо відсутності належних виплат, багато шишлання не треба. Щось не видно у зв'язку з цим високим візитом до райцентру ні її довіреної особи В.Т. Мельника, ні переконаного (у передвиборчий період) укропіста Ю. Каденчука, що чомусь перестав писати на сайті з ніком "Камінь". Мо' де на заробітки в Росію подався чи занедужав, неборака... Ну, якби там не було, але добре й те, що хоча б відбувся передбачений регламентом роботи народного депутата - особистий прийом громадян. Все це ретельно записала помічник нардепа Світлана Сидорук і у вільний від уроків час підготує і відправить з Карасина запити до відповідного київського начальства та відповіді заявникам. Процес, як кажуть, йде...
30 Жовтня 2016, 15:17
Так Хрін жиє не в Камені, але знає всіх Крагліків, Глодіків, Чмухів, Тараканців тощо, чи таки тут, -у Камені? Бо, наприклад, я не живу тут, але й нікого і не знаю, за винятком знайомих з дитинства вчителів та деяких ще живих екссусідів.
30 Жовтня 2016, 17:02
Панове. Не варто резонувати. Де була ваша позиція, коли половиною Полісся володів Єремеєв. Може розповісте, коли він до виборців їздив?
30 Жовтня 2016, 18:35
На сторінці покійного Ігорка у фейсбуці було повно фоток, як він буває серед людей у Камені. Зокрема гарні фотки на міському стадіоні Каменя і не лише.
30 Жовтня 2016, 18:41
А яка різниця, що Єремеєва змінив Палиця? Все одно це представники олігархії, яким європейські реформи є кісткою в горлі, оскільки ламають їх схеми капіталізації своїх політичних брендів незалежно від їх назви - чи це Укроп, чи це Петрушка, нехай і з солодкавим присмаком, чи Приват, чи інші Ахметкіна чи Григоришина ФОГи. Різниця тільки у тому, що Єремеєв сам сидів у сесійній залі, як мав вільний час, і сам мусив їхати перед виборами на поліські села. А вже Палиця цим не заморочується та й пост голови облради шкода полишати у нерівний час, має людину, що правильно натисне кнопку при голосуванні, поїде дощовою осінню на зустріч з виборцями в черговий раз пообіцяти якесь печенько. Звичайно, що вона частіше мусить їздити за олігарха, ще чого не вистачало. Заробить свої бабки, тоді й зможе розслабитись... Саме тому я у передвиборчий період закликав поліщуків обрати місцевого незалежного від олігархії нардепа, який би лобіював місцеві інтереси. Але, на жаль, серед майже 80 тис. осіб дорослого населення "не знайшлося" гідної кандидатури... Я не маю нічого особистого проти Ірини Констанкевич як особистості, але як політик, вона змушена на перший план ставити інтереси олігархії! Бо хто платить, той і "танцює"...
30 Жовтня 2016, 20:18
Ймовірно, що в Одесі Палиця сидів у ресторації "Балалайка" в компанії Колі Скорика та Диментія Фучеджі? Тому ви такі упереджені?
31 Жовтня 2016, 11:50
Люди добрі! Чому стільки злості і ненависті? І.М. тільки почала працювати, можливо варто зачекати, проаналізувати, що людина зробила за певний час (хоча би два-три місяці), а тоді вже робити висновки.
31 Жовтня 2016, 18:44
Не переймайтесь. Це не злість - це відчай людей, які себе не відчувають і не знають кому продатись. Це сучасне полісся.
31 Жовтня 2016, 19:21
Якби я задумав собі десь, з приводу чогось висловитись як найдебільніше, то, каюсь, до такого аргументу не додумався. То чим треба думати і чим після того музичити, щоб таке вивалити - фотки! Навіть не про Констанкевич питання, а про щось, не відоме науці, щоб таке?!
20 Листопада 2016, 12:48
"А яка різниця, що Єремеєва змінив Палиця?": є така російською мовою "пословица", пес гавкає, а караван іде. Шановний караван вже пішов нічого вже тут перейматися слід вже вибирати якусь іншу стратегію відносно інших або принаймі назвіться хто Ви є й добавиться креативу відносно того Чим Ви тут переймаєтеся.
20 Листопада 2016, 12:53
&quot;777<br/>13:17 30.10.2016&quot;: очевидячки Ви напевно говорите, що якщо Ви живете за межами міста то Ви нікого не знаєте?)))))). Я веду до того, що на фасаді усім відомого магазину в К-Каширську відображено Ваший &quot;777&quot; тому говорити що Ви нікого не знаєте???????
20 Листопада 2016, 17:06
&quot;&quot;не знайшлося&quot; гідної кандидатури..&quot;: чому ж таки не знайшлося гідної? Кирда хіба не була гідною? Але оскільки результат перевершив усі Ваші сподівання очевидячки народ переріс Ваші власні думки про те, що хтось там продається. Не може бути щоб хтось продавався за добрий стадіон чи за шмат гнилої ковбаси як ви неодноразово тут стверджували. Очевидно народ сам може дати собі відповідь на те запитання з ким іти далі.
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39