Відбулася виїзна нарада директорів центрів зайнятості

30 Жовтня 2016, 15:44
2312 Джерело: kamadm.gov.ua

Днями у Камінь-Каширському районному центрі зайнятості відбулася виїзна нарада директорів міських, міськрайонних, районних центрів зайнятості за участі директора Волинського обласного центру зайнятості Раїси Кучмук, голови райдержадміністрації Валерія Дунайчука, начальників відділів Волинського обласного центру зайнятості, на якій обговорювались питання взаємодії органів місцевого самоврядування та центру зайнятості щодо розвитку зайнятості на території району.

Про це повідомляє Камінь-Каширський районний центр зайнятості на сайті Камінь-каширської РДА.

Валерій Савович ознайомив учасників заходу з економічною характеристикою та перспективами розвитку Камінь-Каширщини. Голова райдержадміністрації зазначив що, основним завданням влади на місцях має бути стабілізація економічної ситуації, наповнення бюджету, відновлення позитивної динаміки промислового виробництва, збереження та створення нових робочих місць, легалізація тіньової зайнятості, підвищення рівня заробітної плати на ряді підприємств. Адже від цього залежить і зайнятість, і добробут наших земляків. Влада підтримує ініціативи служби зайнятості щодо розширення видів соціальних послуг для населення і роботодавців та забезпечення їх доступності. Валерій Дунайчук наголосив: лише за умови тісної співпраці органів влади, місцевого самоврядування, роботодавців та служби зайнятості можливо досягти покращення ситуації на ринку праці району.

Раїса Кучмук – директор Волинського обласного центру зайнятості відзначила, що пріоритетом у 2016 році в роботі обласної служби зайнятості визначено дослідження солідарної відповідальності за працевлаштування особи, роботодавця та держави. Робота служби спрямована на допомогу громадянам, які з тих чи інших причин потрапили в категорію безробітних, та регулювання ринку праці, враховуючи потреби роботодавця, відставання якості робочої сили. Людина захищається від безробіття, коли перебуває в активному пошуку місця праці. Допомогти їй, сприяти у цьому покликані центри зайнятості, де акумульовано максимум інформації про ринок праці, що допоможе зорієнтуватися і знайти роботу.

Заступник директора – начальник відділу надання соціальних послуг районного центру зайнятості Раїса Пасмор відмітила, що фахівці служби зайнятості оперативно реагують на всі процеси, які відбуваються на ринку праці, забезпечують соціальний захист людей від безробіття, проводять профорієнтаційну роботу, організовують підготовку та перепідготовку фахівців. Головна мета служби зайнятості полягає в тому, аби кожен українець мав роботу із гідною заробітною платою, а кожен роботодавець був забезпечений кваліфікованими кадрами, які самовіддано працюють на розвиток району.

Коментарі
30 Жовтня 2016, 18:03
" Головна мета служби зайнятості полягає в тому, аби кожен українець мав роботу із гідною заробітною платою, а кожен роботодавець був забезпечений кваліфікованими кадрами, які самовіддано працюють на розвиток району." - бла-бла-бла... фількіна грамота
31 Жовтня 2016, 23:54
Чманію від безграмотності редактору цього сайту. Де він чи вона мови навчалась? Так навіть на камінському базарі не висловлюються. І то сайт сина видатного камінського письменника Корсака? Ото тема - гроші і слово.
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024