Хто з Камінь-Каширщини у списку партії «Самопоміч»

09 Червня 2019, 15:15
4786

Виборчий список «Самопомочі» на позачергових виборах до парламенту очолив лідер партії та міський голова Львова Андрій Садовий.

Про те, хто з волинян у першій десятці, повідомляє Перший.

Другий номер у списку «Самопомочі» – депутатка Одеської міськради ОльгаКвасницька, яка відома у місті завдяки боротьбі з незаконними забудовами. 

Третє місце у списку посіла Олександра Дрік – одна з найвідоміших активісток антикорупційного руху в Україні.

Четверта – відома харківська волонтерка та депутатка облради Тетяна Бідняк. 

Закриваєп’ятірку віцеспікерка парламенту Оксана Сироїд.

Номер 6 списку -  ветеран АТО та підприємець із Тернополя ВіталійФидрин, 7 – чинний нардеп, лідер фракції «Самопоміч» Олег Березюк , 8 – 53-річний підприємець, засновник торговельної марки «Моршинська» Микола Кміть, 9 – чинна депутатка «Самопомочі» Тетяна Острікова,10 номер списку – віцепрезидентка Асоціації водоканалів України ОльгаБабій. 

Хто з волинян у списку?

Із волинян найвище у списку – РусланХомич (13-ий номер). Він – фермер із Рожищенського району та голова Асоціації фермерів Волині.

Далі – Аліна Базарнова (56-ий номер). Жінка працює начальницею відділу служби охорони праці та пожежної безпеки на ДП «Волиньторф», а також є головою профспілки підприємства.

94-а у списку – Любов Балицька. Вона – юристка, керівниця Камінь-Каширського відділу Головного територіального управління юстиції.

Також у списку – депутати Волинської облради Костянтин Зінкевич (78 номер) та Олексій Панасюк (103 номер).

Коментарі
09 Червня 2019, 19:41
Бог в поміч. По мажоритарній складовій ніхто не йде. Напевно із принципу або немає грошей.
10 Червня 2019, 02:55
та просто тому що не пройдуть УСІ , тим більше балицька
10 Червня 2019, 17:45
За Балицькою майбутнє району.
11 Червня 2019, 12:22
яке майбутнє? Піщані кар'єри якими буде керувати пташнік?))
11 Червня 2019, 16:48
Не написали що Балицька начальник відділу виконавчої служби, якось журнашлюга так хотів збільшити вагу особи! А щодо Пташника то доцільний коментар, такий був борець з незаконним видобутком піску та вирубки лісу, що аж як потеркла копійочка, жінку всунув в лісгосп, а сам на цілий гектар озеро вирив, а всім розказує (оособливо в суді) що це в нього незнайомі особи пісок крадуть. Сам боровся з брехунами, а коли почала капати копійочка то і сам переобувся! Ось такий наш патріотизм
11 Червня 2019, 20:59
Привітна, розумна, впевнена в собі. Був на прийомі з своїм дідом. Повний коридор людей старшого віку, всі до Балицької - нуль негативних емоцій, відчувається доброта. Саме завдяки їй в район зайшли мільйони грн.. для пенсіонерів та Чорнобильців по рішеннях судів. Успіхів Вам! А порохоботам уже пора зупинитися, ваш час пішов. Коментарі будуть негативні, жаба давить через чийсь успіх.
11 Червня 2019, 23:17
Копії рішення цих судів де можна почитати? )) <br/>Посилання напиши , а не триндиш тут про балицьку як і 3 роки тому))
12 Червня 2019, 00:57
Я по аверсу чув і в пресі району та обласній читав про досягнення колективу, який очолює Балицька. Аліменти стягує найкраще в області. Аліменщики не люблять, а старі бабки почитають.Всім добра не буде. Але до ВРУ не пройде, наші люди продадуттся ща гроші.
12 Червня 2019, 11:57
Аверс - це &amp;quot;надійне&amp;quot; джерело інформації та незаангажований канал? <br/>Преса району і обласна - це які конкретно газєткі ?<br/>Сміх та й годі ))<br/>Балицька - гроза алімєнтщиків та защітніца старих бабок )))<br/>Якраз старі бабки в першу чергу за гроші і продадуться , скільки б ти тут не пісяв ))
12 Червня 2019, 14:51
Тарасику, кошти по рішеннях суду стягує обласне управління ДВС, а не Балицька, а кошти виплачує бабусям районне казначейство(коли їх надає Київ)! І до чого тут Балицька і бабусі? Ще не чув щоб в виконавчу ходили як в театр з посмішкою ткуди і з посмішкою назад! Якби ви опублікували статистику скільки реально виконавча виконала рішення суду, то ви б заплакали, але така ситуація більше склалась через недолуге законодавство
12 Червня 2019, 16:51
Та то таку херню у вигляді тупорилого піару пише про себе сама балицька , або її чоловік...))
12 Червня 2019, 23:03
Яка різниця чи ви заклюєте Балицьку чи ні, вона йде до ВРУ по списках. Я б гордився, що ми маємо свого представника, нам буде краще, але в українця не може бути по іншому, краще чужий, аби не свій. Чи в томуКамені одні немічні живуть
13 Червня 2019, 11:21
Балицькій до Констанкевич - як до неба рачки .
Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024