Камінь-Каширщина: п’яний мотоцикліст постраждав у ДТП

11 Червня 2019, 13:12
ДТП 5497
ДТП

Поблизу села Боровне Камінь-Каширського району мотоцикліст з’їхав з дороги та врізався в дерево.

Про це інформує сектор комунікації поліції Волинської області.

ДТП трапилася 10 травня близько 13 години. За кермом мотоцикла «Chrysler» перебував 20-річний житель села Оленине. Поліцейські встановили, що молодий чоловік керував транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння.

Внаслідок автопригоди він отримав тілесні ушкодження. Його госпіталізували в реанімацію центральної районної лікарні.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху слідчі Камінь-Каширського відділу поліції розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді, зокрема, штрафу або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортним засобом на строк до трьох років або без такого.

 Читайте також: Поблизу села Доротище перекинулася вантажівка камінь-каширця

Коментарі
12 Червня 2019, 13:27
Для чого ви пишите таку брехню? В якому стані алкогольного сп'яніння? Де ви це взяли, якщо результати аналізу крові підтвердили що він був тверезий? Ви маєте совість взагалі? Ви не боїтеся, що якщо все буде добре і він виживе, то подасть на вас в суд за неправдиву інформацію? Ви б краще зайнялися пошуком виродка, який його пірізав на мотоциклі і втік з місця аварії
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024