У Камені-Каширському медичних працівників відзначили почесними грамотами

11 Червня 2019, 17:15
Нагорода 13519
Нагорода

У Центральній районній лікарні міста Каменя-Каширського відбулися урочистості з нагоди Дня медичного працівника.

Повідомляє прес-служба Камінь-Каширської РДА.

11 червня з привітальними словами до своїх колег звернулися головні лікарі центральної районної лікарні, Камінь-Каширського центру первинної медико-санітарної допомоги Людмила Потягайло та Ігор Соловей.

Завітали на урочистий захід й голова районної державної адміністрації Валерій Дунайчук, голова районної ради Віктор Сус, міський голова Василь Бондар, декан Камінь-Каширського району священник Помісної Церкви України Володимир Мицько.

«Ми традиційно зібрались сьогодні, щоб віддати шану людям складної та благородної професії – медикам. Шановні медичні працівники! Разом із вами це свято відзначають тисячі людей, яким ви подарували радість перемоги над недугами. Ваша праця заслуговує найвищої похвали та найтепліших слів вдячності. Оновлення медобладнання, реконструкція та будівництво лікувальних закладів – це свідчення того, що в Україні активно працюють над реформуванням системи охорони здоров’я. Переконаний, на районному рівні медична спільнота докладає максимум зусиль, аби забезпечити належний рівень надання медичних послуг краянам. Тож з нагоди свята прийміть, шановні, щирі побажання сил і терпіння, мужності та впевненості, а також здоров’я, бо без нього все інше нічого не варте», – звернувся до присутніх керівник виконавчої гілки влади в районі Валерій Дунайчук.

У рамках урочистого дійства кращих представників галузі відзначили почесними грамотами та подяками, серед них:

Галина Кіпень – лікар загальної практики-сімейний лікар Камінь-Каширської амбулаторії загальної практики-сімейної медицини;

Лідія Мельник – сестра медична загальної практики-сімейної медицини Камінь-Каширської амбулаторії загальної практики-сімейної медицини;

Людмила Дмитрук – бактеріолог мікробіологічної лабораторії Камінь-Каширського міжрайонного відділу ДУ «Волинський обласний лабораторний центр Міністерства охорони здоров’я України»;

Ольга Токарчук – лікар загальної практики-сімейний лікар Черченської амбулаторії загальної практики-сімейної медицини;

Надія Велимчаниця – фельдшер Черченської амбулаторії загальної практики-сімейної медицини;

Оксана Біляшевич – лаборант санітарно-гігієнічної лабораторії Камінь-Каширського міжрайонного відділу ДУ «Волинський обласний лабораторний центр Міністерства охорони здоров’я України».

3

4

2

 

Коментарі
11 Червня 2019, 22:40
То майбуть була останя промова Валєрки Дунайчука- опять в санітари? Ще Бондаря забери з собою, то може якісь здвих в кращу сторону з ОТГ буде!
12 Червня 2019, 02:44
Шановні колеги і знайомі, підпишіть петицію, за право навчатися нещепленим, тобто здоровим дітям. А то продаж липової довідки, не варіант.<br/>https://petition.president.gov.ua/petition/59540
12 Червня 2019, 03:41
&amp;quot;підпишіть петицію, за право навчатися нещепленим,&amp;quot;: про право щеплених навчатися без не щепленими петиція Є?
12 Червня 2019, 13:59
До чого тут фамільярність типу Валєрка? Нещеплений, добре, що не з Перещепино Дніпропетровської області (абсурд). Думайте баняками, що пишете.
12 Червня 2019, 14:43
тим коновалам в білих халатах не грамоти вручати, а повісти в поліцію та суд як знак оцінки їхньої роботи
12 Червня 2019, 15:47
Лікарю Соловей І.П.Ми здивовані похвальною грамотою Н.Якимів якусь побачили,яка може бути грамота,якщо відношення до хворих абсолютно нульове,неспроможна поміряти тиск і встановити діагноз.Цукор впав,а вона поставила інсульт,не в тому закладі їй потрібно було навчатися,на робочу місці знайти її не має можливості,хіба що на окраїні з лісівниками,або в барі.Не за роботу ви її нагородили,а за щось інше.Сімейні лікарі такого типу нам не підходять.З неповагою жителі села Піщанка.
12 Червня 2019, 16:17
Ніякого ОТГ не буде. Горе-президент розвалить навіть те, що було досягнуто..
12 Червня 2019, 18:19
Грамоти вручають одним і тим самим кожного року,а інші що,не працюють?На урочисту -по запрошенню начальства,а для остального колективу це не свято?ПОЗОРИЩЕ!При Шпарику було урочисто,в Будинку Культури,для всіх охочих,з концертом.Дійсно відчувалося прфесійне свято,а тепер що???ПОКАЗУХА!В ЦПМСД відмітили весь колектив преміями,а в вторинній ланці відмітили тільки сраколизів,ну ще пару достойних.Та на перші місця потрібно садовити робочий колектив,а не начальство,що ж ви без них-мильні бульбашки.Повідмічали тільки лікарів преміями і грамотами,а лікар що.працює без медсестри.?По-моєму в тандемі з медсестрою,то лікарів повідмічали,а медсестер ні.!!!!А як за комп'ютером ,то нехай медсестри працюють і встановлюють діагнози,бо лікарі бездари і не вміють користуватись програмою і не хочуть.Немає свята,а жаль ,що дійшло до такого.
12 Червня 2019, 20:32
&amp;quot;Пацієнту&amp;quot; Чого ви брешете?<br/>Вам не подобається лікар? Виберить собі іншого лікаря і залишити людину у спокої!<br/>Не забудьте подивитися на себе, які ви хороші по барам не ходите. Мені цікаво що ви зробили для свого села, щоб воно було краще?
12 Червня 2019, 20:47
Вторинну ланку хворі непогано шанують. І кожен день, а не раз у ріік
13 Червня 2019, 01:14
Дати грамоту якимів???? Якщо це дійсно так, то той, хто це зробив узагалі не в собі. Такому керівнику працювати у корівнику, або йому діагноз треба ставити в психлікарні. До пацієнтів ні керівника, ні вищевказану прохвесіоналку допускати не можна. <br/>Цікаво, а за що грамота???<br/>1. За приниження людей.<br/>2. За вживання нецензурної лексики до хворих.<br/>3. За відсутність на роботі.<br/>4. За підлість та брехливість.<br/>5. І т. д.
13 Червня 2019, 03:52
Позорисько а не лікарі ті пики зажерливі....вони нічого не вміють крім того що хабарі брати..
13 Червня 2019, 13:11
Вже в камінській лікарні то покрутяться скоро,особливо вторинна ланка.Контроль,контроль,жорстокий контроль.Баби рулять,з розуму сходять,як то і не жіночий колектив,де повинні входити в положення кожного,то вони їдять одне одного.Жіночий колектив--ЖІНОЧИЙ--повинна панувати в колективі злагода,добро,ласка.А панує злорадство,контроль непотрібний,холод;і це все заради наживи.Професійне свято і то по-людськи не вміють відсвяткувати.тільки для галочки вітали підкаблучників,а тих,хто дійсно працює і не згадали.Дивне то царство==Камінь-Каширська вторинна ланка.Серпентарій(недаремно при керівництві змії).Будьте добрішими до своїх підлеглих,поважайте і цінуйте їх,бо хто ви без них-ПШИК.
13 Червня 2019, 13:24
Повністю з Вами згоден.Що так то так.Тож то бідолаги,вічно з протянутою рукою,зате гонору не відняти.Сама бєдствующа каста,то камінські лікарі.Все їм мало,коли вже нажеруться.Хапуги гонорові,чим хизуєтесь???
13 Червня 2019, 16:03
Згадайте ті роки коли працювала Поліна в реанімаційному відділенні,то була прекрасна Старша,було взаєморозуміння,порядок,не було скандалів,хоч деяка від її слів неодноразово плакала коли була на медсестринській посаді,це Ірина Кривдік.Коли Поліна перейшла в друге відділення,старшою поставили Кривдік,яка поділила відділення на &amp;quot;добрих і недобрих&amp;quot;,хоч сама вона колись обтирала свої сльози,зараз залюбки доводить своїх колег по роботі до сліз.Ось що посада робить з такими людьми.В цьому відділенні також є &amp;quot;грамотні ( сраколизники,)і прості &amp;quot;неграмотні&amp;quot;-нелюди.Дівчата,санітарки і медсестри-тримайтеся,я вам співчуваю.Її потрібно просто &amp;quot;чоловіка&amp;quot;,і тоді він її швидко поставить на місце.Це людина черства,неспівчутлива.Тримайтеся.
13 Червня 2019, 18:21
Та старші медсестри(як їх послухати)то самі перероблені і зайняті.Як не кожен день,то через день у них свято в кабінеті головної медсестри,а як комісія яка,то їм взагалі качка знеслася(заллють люлю і ходять дибаром красноморді).А як прийдеться просту медсестринську роботу зробити(рецепт виписати чи виписку з карточки зробити),то зась-НЕ ВМІЮТЬ.А взяти узіста Корінчука,зав.переливанням крові Антонюка,то ті,взагалі,не просихають від горілки,то хіба-то лікарі.Для чого таких тримати???А як медсестер деяких,то позвільняли за п'янство.Справедливо хіба?На п'ятихвилинках говорять,що будуть присікатися усілякі святкування,а як яке свято,то від адміністріції линуть такі запахи їжі(і не тільки) і двері відразу закривають.Бардак!!!А виїжджають тільки на тих бідних медсестрах.
13 Червня 2019, 19:09
Аж не віриться, що таке пишуть про лікарів. Якщо просіяти емоції дописувачів, то мабуть на ситі таки трохи залишиться, того, про що пишуть?
13 Червня 2019, 19:47
Для чого ви пишите наклепи на старшу реанімаційного, коли ви особисто неприємна людина, то не вмішуйте інших а свої амбіції виказуйте прямо в очі і не хавайтесь за псевдонімами. Соромно за вас!
13 Червня 2019, 21:00
Та видно тільки й чекають якоїсь публікації, щоб когось з гамном змішати.Деградуть і озлоблюються і на комусь висівають своє лайно. Подивіться на себе, всі кругом погані а ви &amp;quot;реформатор&amp;quot; реформатор 2&amp;quot; і &amp;quot;реформатору&amp;quot;одна і таж людина просто янголятко!!!мабуть вам щось не хватає
13 Червня 2019, 21:12
Не заступайтеся за старшу реанім.віділення,вона дійсно неодноразово плакала від вас-це плеврачиха #2
13 Червня 2019, 21:29
Якщо ми почнемо все виказувати в очі і &amp;quot;кому треба&amp;quot;то вас чи їх відразу відправлять двори підмітати,виженуть нахєр,а ви будете героями,на вас Гітлера б,або як казав Яценюк:&amp;quot;якщо куля в лоб,то куля в лоб&amp;quot;.
14 Червня 2019, 00:05
Досить уже, ваша брехня остогидла. Чому ж такі розумні Тай боїтеся, прикриваєтесь людьми. Невже такі правильні? Бог вам суддя, якщо ви все так робите правильно.
14 Червня 2019, 11:10
Ви таки жавчобльови, перепрацьвали що у робочий час є коли в інтернеті сидіти і свої глисти тут сипати.не подобається робота вперет на іншу,до багатших сіл
14 Червня 2019, 12:46
О-о-о,як гарно висловлюєшся.Що,нормальних слів бракує,підлабузник.
14 Червня 2019, 12:53
Канєшно, чужі імена класно називати, а своє то підмітати отправлять. Кончена людина, точно жовчобльовка.
14 Червня 2019, 13:34
А хто тобі сказав,що у робочий час?Не всі ж зараз працюють.Що,заїла правда?Не пам'ятаєте хіба <br/>,як Ірка головна з Ольою Шептур,п'янізні рейвах в інфекції робили?То Олю перевели на другу роботу,а Ірку,чомусь залишили на своїй посаді.То такий приклад подає головна медсестра лікарні?Чи,скажете,що це теж неправда?Правда,та ще й яка.
14 Червня 2019, 22:58
Як почитаєш ваші відгуки,то краще дома померти ніж до вас.Бардак!!! Вам туди комісію з перевіркою і спецов з СБУ - щоб навели порядок і приструнили апетит деяким особам
15 Червня 2019, 15:25
Камінь-Каширська лікарня &amp;quot;славиться&amp;quot; на всю Україну своїм хабарництвом і &amp;quot;професіоналізмом&amp;quot;.
15 Червня 2019, 21:32
Ігоре, може ви саою посаду передасте малому пожежнику. Він в основному може вирішити прийняття на роботу. Та на роботу ходить як заманеться . Сидить в барах та по лісах тільки з завгоспшою теж в робочий час та й за таку &amp;quot;роботу&amp;quot; платите ви їм як лікарям. За що ви даєте грамоти і премії?
15 Червня 2019, 21:53
Ой,що так,то так.Це вже має бути якийсь кінець такому безладу.Зміна керівництва піде на користь.От мені подобається Кайда М.В.-керує собі людина з розумом:толерантно,коректно,з повагою і розумінням до людей.Повчитися багатьом у неї потрібно,особливо Брицькій О.М.
16 Червня 2019, 01:33
Хотілося б пройтися по одній &amp;quot;жінці з низькою соціальною відповідальністю&amp;quot;,просто неприємна &amp;quot;бидлина&amp;quot; якою являється Медсестра приймального відділення Н.Мись.Ця особа є неприємною,не навченою з дитинства '- хамкою,або просто&amp;quot;бидлом&amp;quot;,до хворих відношення погане,репетує,голову дере вище головного лікаря,хоча головний лікар набагато простіша і приємніша людина,чим якийсь виходець із Раків Лісу,як то кажуть:вийшла в ліс посцяти,а взяли робити в лікарню.Гонору її б не завадило прибрати.Бо Земля не любить таких носити.Шевчик.С-тримайся:скоро Мись займе твою посаду.Начальник Хєров-підпис Н.Мись.
Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024