Восьмикласниця-важкоатлетка із села Грудки підняла 62 кілограми

01 Листопада 2016, 19:00
2223

Юна силачка Валерія Козак взяла участь у чемпіонаті України з важкої атлетики.

З 24 по 30 жовтня у Кам’янці-Подільському проходив Всеукраїнський чемпіонат з важкої атлетики, на якому змагалися юнаки та дівчата до 13 років. Достойно виступила на ньому наша землячка, учениця 8 класу Грудківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст Валерія Козак. Як повідомляють у відділі у справах молоді та спорту вона здобула 7 місце.

Завдяки власній наполегливості та праці, а також настановам тренера-викладача з важкої атлетики Камінь-Каширської ДЮСШ відділу у справах молоді та спорту райдержадміністрації  Валентина Андруся, Валерії навіть вдалося на Всеукраїнському чемпіонаті покращити свої досягнення. Вона підняла на 4 кілограми більше, ніж на обласних змаганнях. Тобто у сумі двох вправ – ривку та поштовху – восьмикласниця підняла 62 кілограми.

До речі, профінансували поїздку важкоатлетки на Всеукраїнський чемпіонат  обласна федерація з Важкої атлетики та відділ у справах молоді та спорту райдержадміністрації.

Зазначимо також що Валерія Козак знову прийняла запрошення на чергові змагання  – Всеукраїнський чемпіонат центральної ради ФСТ «Колос», який відбудеться  цього року.  

Коментарі
01 Листопада 2016, 21:24
Цим видом спорту в Україні заправляє Василь Кулак
02 Листопада 2016, 08:59
А чому ніде немає фото цієї юної спортсменки-силачки? Як десь хтось дасть комусь якусь медальку чи скаже два слова -фото мордяк на весь сайт. А тут скільки не пишуть про талановиту дівчинку-ні гу-гу
Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024