У селі Добре – новий дитячий садок

15 Червня 2019, 10:00
Дитячий садок 4720
Дитячий садок

Нещодавно у селі Добре, що у Камінь-Каширському районі відкрився новенький дитячий садочок.

Це стало можливим завдяки спільній роботі народного депутата Ірини Констанкевич, голови Волинської обласної ради Ігоря Палиці разом з депутатським корпусом та громади, на чолі з її головою Миколою Давидюком. На реконструкцію цього закладу нардеп залучила 700 тисяч гривень із державного бюджету, ще 300 тисяч виділила обласна рада.

Під час робочого візиту до Камінь-Каширського району, у дошкільний навчальний заклад завітала народний депутат Ірина Констанкевич. Разом із депутатом Волинської обласної ради Анатолієм Філюком оглянули приміщення, поспілкувалися з дітками та вихователями.

Завідуюча садочка Валентина Матвійчук розповідає, що нарешті здійснилась їх мрія, до якої вони йшли більше 10 років, і вже сьогодні 40 добренських дітлахів мають можливість відвідувати дошкільний навчальний заклад.

Не приховувала радощів і народний депутат Ірина Констанкевич.

«Коли дивлюся на цих діток та їхні усмішки, радію, що нам вдалося це зробити, бо ці малюки, мають право виховуватися в належних умовах, адже вони – наше майбутнє», - наголосила нардеп.

Задоволеними залишилися усі, а в дитячих очах не згасала іскринка щастя, адже вони отримали свій «дім радості», де будуть навчатися, виховуватися, спілкуватися з однолітками і успішно готуватися до школи.




1

 

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024