Народна депутатка Ірина Констанкевич відзначила медиків Камінь-Каширського району

15 Червня 2019, 18:33
Сесія районної ради 5922
Сесія районної ради

Днями народна депутатка Ірина Констанкевич під час робочого візиту до Камінь-Кашиського району взяла участь у сесії районної ради та привітала медичних працівників з професійним святом.

    На засіданні сесії районної ради разом із депутатським корпусом обговорили найважливіші законодавчі питання, виборче законодавство, а також майбутні парламентські вибори, які мають відбутися вже 21 липня цього року.

 «Зараз активно обговорюються виборчий кодекс, де пропонуються не тільки відкриті списки, а так звані регіональні списки, затвердивши які, може статися так, що Волинь залишиться взагалі без представництва у Верховній Раді», - наголосила Ірина Констанкевич.

Також цього дня нардеп привітала медичних працівників, професійне свято яких  вже цієї неділі. Зокрема, за самовіддану багаторічну працю на ниві надання медичної допомоги населенню району, милосердя, турботу та чуйність, вагомі досягнення в професійній діяльності та з нагоди Дня медичного працівника подяками народного депутата були відзначені: Оксана Мартинюк – завідувач акушерсько-гінекологічного відділення Камінь-Каширської центральної районної лікарні, Василь Каширець – заступник головного лікаря Камінь-Каширського центру первинної медико-санітарної допомоги, Оксана Брицька  завідувач поліклінічного відділення Камінь-Каширської ЦРЛ, Олександр Зубко – лікар-уролог Камінь-Каширської ЦРЛ, Марія Шумік – завідувач амбулаторії загальної практики сімейної медицини села Сошичне, Марія Пась – ветеран праці охорони здоров’я с. Добре, Людмила Хаймик – завідувач фельдшерсько-акушерського пункту с. Раків Ліс, Аліна Пігулко – фельдшерка Камінь-Каширського відділення екстреної медичної допомоги.

Нагадаємо, що за ініціативи Ірини Констанкевич в 4 районах Волині – Ківерцівському, Маневицькому, Камінь-Каширському та Любешівському, започаткували практику проведення виїзних прийомів лікарів (в рамках програми «Здоров’я – кожному мешканцю села»).

сесія районної ради
сесія районної ради





1


 

Коментарі
16 Червня 2019, 09:08
Свято, позитив і все ніби добре... але коли помирала жінка в приймальному від бездіяльності «лжеклятвогіпократовців», щось крепко у високих чинах язик так не чухався від потоку слів..
16 Червня 2019, 12:38
Хотілось б виразити свою подяку і вдячність,чудовій людині,прекрасному фельдшеру,з нагоди дня медичного працівника,Дейнеці Олександру Олександровичу,з с.Піщане.Незважаючи,на його молодий професійний вік він зарекомендував себе як висококваліфікований працівник в цій галузі.
16 Червня 2019, 13:08
Ми також згідні з цими словами.Це людина професіонал від Бога,він лікує не тільки буквально,ай морально полегшує стан здоров'я його вдячних пацієнтів.Дуже шкода,що він не сімейний лікар,хоча у ньо ще все попереду.Успіхів у роботі.З днем медичного працівника!
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39