Священник Камінь-Каширського благочиння відвідав військових на Сході

16 Червня 2019, 08:10
Зустріч 5796
Зустріч

Священник Камінь-Каширського благочиння з душпастирською місією вкотре відвідав військовослужбовців ЗСУ на Сході України.

Поїздка місцевих волонтерів в зону ООС відбулася перед святом П’ятидесятниці – Днем Святої Трійці, – повідомляють у Камінь-Каширському благочинні.

Її мета була матеріальна та духовна підтримка військовослужбовців ЗСУ. В цій подорожі з благословення Преосвященнішого Нафанаїла єпископа Волинського і Луцького в черговий раз узяв участь клірик Камінь-Каширського благочиння – настоятель міського храму Різдва Пресвятої Богородиці протоієрей Юрій Михайлов.

Зокрема, відбулася зустріч із військовими 57-ої бригади, котра розташована в Опитному Донецької області. Серед Захисників України, які несуть там службу є і наші земляки, одного з них Богдана Пасика привітали з Днем Народження. Зустрічав він його захищаючи територіальну цілісність України.

3

1



 

 

Коментарі
17 Червня 2019, 23:30
Надто швидко перевзувається сайт і спрямовує свою редакційну політику на догоду новообраному Президенту! Бо як інакше безневинний комент, який щоправда не відповідає «новому курсу» медіресурсу Район, не пройшов фільтраційну сітку і адмінчистилище, але справедливо дає оцінку висвітленій тут темі - публічні візити у зону бойових дій і війни за Україну не відповідають конкретним діям по творенню української православної церкви на парафіяльній території. Релігійна колаборація з окупантом і одночасна публічна підтримка ЗСУ несумісні в нормальному громадянському суспільстві. Візит Новинського з Онуфрієм до Кирила під час війни -яскраве тому підтвердження! Якщо адмін і далі буде блокувати коментарі про правду, то він лишиться лишень з тими читачами, котрі задовільняють угодовницьку і капітулянську позицію цього медіаресурсу.
18 Червня 2019, 05:16
адмін дійсно блокуе неугодні коментарі
18 Червня 2019, 12:41
Дякую адміну за оприлюднення хоча б цього коментаря, який, правду кажучи, був адресований саме йому за блокування « з добрими намірами». А суть полягає у тому, що українці дійсно розділені на тих, хто мириться з духовною та мілітарною окупацією Росії та тих, котрі не зазіхаючи на чужі території і душі намагається у своїй державі творити суспільство для блага своїх дітей та онуків. Якби мені хтось назвав бодай одну державу, котра потрапила в російську орбіту і стала заможною та справедливою країною, то було б над чим думати. Але відомо десятки держав, які відокремились від російського впливу і створили гідні умови для своїх громадян. Релігійний вплив Москви на українців є одним з найпотужніших інструментів утримання їх ментальності у рамках «русского мира» та існування імперії. Тому поєднання непоєднуваного - показова підтримка ЗСУ і РПЦ, що благословляє окупацію наших земель, є когнітивним дисонансом у головах, простішими словами - супечністю намірів та логіки. І, незалежно від намірів будь-яких медіаресурсів, ця українська позиція буде звучати завжди, але краще нехай на шпальтах і сторінках ЗМІ, аніж на барикадах чи біля палаючих шин...
18 Червня 2019, 13:11
Юра Михайлов - ярий прихильник московського патріархату і РПЦ .<br/>У 2004 році на президентських виборах поширював листівки за Януковича і проводив агітацію серед парафіян
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024