Камінь-Каширські волонтери передали в зону АТО позашляховик та продукти харчування

05 Листопада 2016, 20:33
2994

Як розповів волонтер Сергій Шумік, авто марки Opel Monterey раніше забрали із зони АТО. Він потребував заміни багатьох запчастин.

Отож на кошти, які вдалося зібрати, та завдяки допомозі хороших людей автомобіль відремонтували.

«Замінили пружини, ремені, ролики, масло тощо. На ремонт автомобіля 5 тисяч гривень зібрали священики, вони допомагають за першим проханням. Ще 5 тисяч виділили в райдержадміністрації», - розповів Сергій Шумік.


 

Окрім того місцеві волонтери організували збір продуктів харчування для бійців АТО. Зрештою минулого четверга і відремонтований позашляховик, і продукти вже відправили на схід України.

А сьогодні у Фейсбуці у відкритій групі благодійної організації «Пліч-о-пліч» міста Бахмут Донецької області з’явилося повідомлення про те, що друзі-волонтери з Каменя-Каширського, які протягом майже двох років невтомно збирають необхідне на Донеччину для тих, хто потребує допомоги, привезли овочі, олію, дитячі іграшки та одяг, макарони, крупи, чаї та каву, цукор, печиво, добрі усмішки та гарний настрій.






 

«Ми дуже вдячні Волинським волонтерам і команді Сергія Шуміка за їх надхненну працю! Разом-ми переможемо! Разом-ми "Пліч-о-Пліч"!» - написала у відкритій групі Тетяна Губіна.

До речі, волонтерською діяльністю Сергій Шумік займається із 2014 року. А ця поїздка для нього була вже 53-ою.

Дякують Сергієві Шуміку та всім волонтерам із Каменя-Каширскього і за відреставрований Opel Monterey.


 

 

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024