Керівники громад Камінь-Каширщини висловили свою підтримку діючому нардепу

25 Червня 2019, 18:35
5363

«Такого нардепа в нас ще не було», - керівники громад про співпрацю з Іриною Констанкевич. 

Про це повідомляється на сторінці у fecebook.

Днями під час робочого візиту до Камінь-Каширського району народний депутат Ірина Констанкевич зустрілася з головами сільських та міської ради, Гуто-Боровенської об’єднаної територіальної громади.

 «Ми вже багато років працюємо на своїх посадах, хтось більше, хтось менше, однак такого нардепа в нас ще не було, дякуємо за Вашу допомогу та підтримку», - зазначили керівники громад.

 «Попри всі труднощі нам вдалося багато зробити та ще більше попереду, тож тільки разом нам вдасться побудувати ту Україну, про яку ми так всі мріємо», - наголосила парламентар.

Цього дня багато вітань лунало на адресу Ірини Констанкевич, яка минулої неділі відсвяткувала свій день народження.

Коментарі
25 Червня 2019, 21:48
О так в ресторані це так. Підтримка радянського виду сільских рад це те, що потрібно тут на Поліссі, оскільки без народного депутата вони не зможуть вижити. Помічник народного депутата кожного разу коли йшла мова про ОТГ завжди наголошувала, що пора вже відходити від комплексу радянського виду сільської ради, а сьогодні Ми тут бачимо що народний депутат не проти ще з такими комплексами пожити не один рік, помножуючи і так не завидне становище цього регіону, далі вже нікуди.
25 Червня 2019, 22:58
Це в ресторані чи мені здається???? Живемо по новому, але за радянськими стереотипами. Все ясно , Свєтка ще та комуністка. Де зміни, де жити по новому??? Де Аверс, це ж у робочий час
26 Червня 2019, 00:46
Депутат котрий підкупом виборців проліз до Ради користується довірою керівників громад!!!!! Вони визнають, що теж блазні та негідники. По сільки на ці вибори даватимуть? 600 замало при теперішніх цінах.
26 Червня 2019, 01:10
Депутат ВР України повинен працювати над Законами,які забезпечуватимуть нормальне життя простих українців та функціонування держави,а не займатись подачками та ходити з "камінським бомондом" по ресторанах.
26 Червня 2019, 02:12
Нардеп хоче за "могорич", а це на Поліссі, найвища міра пошани, знову потрапити до Парламенту? Чи цей "дружній обід" з позуванням на об'єктив з "простими" головами сільрад, вважай - з народом, і є новою формою спілкування і сучасним челенжем - грою в реальність напередодні виборів? Дійсно, «Такого нардепа в нас ще не було» - кажуть керівники громад, але й такої відсталості район у межах чи не найвідсталішої за рівнем економічного розвитку області в Україні також ще не було. То про що йдеться? Хороша людина, це не професія - колись казали за хороших, але малоефективних керманичів того чи іншого рівня. УКРОП - це позапланове політичне дитя Коломойського, нашвидкоруч зорганізоване під Корбана, яке мало де прижилось в Україні окрім Волині, тому мова тут більше не персональна щодо пані Ірини, а скоріше політична напередодні парламентських виборів...
26 Червня 2019, 12:31
Мій перший начальник у відрядженні в який-небудь райцентр обов'язково обідав у ресторані.
26 Червня 2019, 12:33
А чому Костанкевич ЗАРАЗ обирається по 23 округу як самовисуванець??? У 2016 році представляла УКРОП , а зараз - вже сама? ))))
26 Червня 2019, 12:38
А Нуйнівський ЗЛОДЮГА що робить на передніх рядах? Невже збирається дальше керувати!?
26 Червня 2019, 16:09
А весь волинський і камінь-каширський УКРОП зокрема скоро стане &amp;quot;Слугою народу&amp;quot; .І Констанкевич теж буде у цій фракції . Бо ж їй обіцяно посаду міністра освіти в новому &amp;quot;зеленому&amp;quot; уряді .<br/>А дебіли хай далі голосують за укропів, слугнароду і чекають своїх 30 срібняків
26 Червня 2019, 17:17
А що поганого у тому, що народного голову підтримують керівники громад? Чи, можливо, хтось з вище зазначених коментаторів хоч на мить знає і спробував розвивати село чи місто в нинішніх економічних умовах? Чи може ці економічні умови створила нинішній нардеп? Чи може не працювала на окрузі? То давайте відверто дамо відповідь на питання: скільки народних депутатів готові приїхати до людей по розбитих дорогах у глибинку? Скільки народних депутатів після того готові - поїхати у міністерства, виступати у Верховній Раді, аби переконати, що у селах теж живуть люди і вони теж мають право водити дітей у нормальні школи (де немає грибка і туалет всередині), їздити по нормальних дорогах, мати можливість отримати медичні послуги на місці і т.д.? Чи ви думаєте, що у міністерствах у рядок вишикувалися, аби вам допомогти? Я за Констанкевич. І її політична приналежність мене абсолютно не цікавить. Бо бачу її роботу. І, якби були всі такі народні депутати, то і ви б вище не писали отого всього бруду.
26 Червня 2019, 18:09
А за ций рахунок банкет- палиці чи коломойші ???
26 Червня 2019, 18:12
Ти напевно не тямиш , що обов'язок народного депутата працювати ГОЛОВОЮ у Верховній раді , щоб була створена СИСТЕМА , при якій на місцях людям жилось би добре . <br/>А жбати про туалети в школах ,вікна у ФАПАХ та лікарнях - це обов'язок місцевої влади , того ж Сільчука, Ніщика, Бондара та інших ледацюг-хапуг , які наживаються на цьому і нічого самі не роблять!
26 Червня 2019, 18:26
&amp;quot;Скільки народних депутатів після того готові - поїхати у міністерства, виступати у Верховній Раді&amp;quot;: вибачте ніхто &amp;quot;ЇЇ&amp;quot; на початку не просив, кожний який приходить у цю місцевість знає що таке Полісся. У першу чергу це мінімум п&amp;quot;ять годин їзди з Києва тому це вже й не так далеко, але використовувати такі подібні методи то вибачте треба мати повагу хоч би до жителів Полісся. За &amp;quot;могорич&amp;quot; Ми ще не обирали народного депутата. Той хто запропонував цю зустріч мав би сто разів подумати про певний ризик з цієї авантюри. Проти того що сама народний депутат має певні якісь людські та фахові якості, про те слід самій інколи думати про громадян цієї місцевості як про людей, а не як про; епітети можете дописати самі небуду ображати городян та інших категорій населення.
26 Червня 2019, 19:12
Так, можливо, не варто мучити тендінтну пані тими поїздками розбити дорогами й глухими селами Полісся, а, нарешті, обрати до Парламенту якогось притомного поліщука, котрий знає про ситуацію не з поїздок та може зв'язати два слова до купи і, використовуючи мандат нардепа, чихвостити у хвіст і гриву чиновників кабміну та колег-нардепів, аби вони голосували за потрібні закони. Тоді цей поліщук буде залежати лишень від стану економічного та соціального розвитку місцевої громади, а не від якоїсь політичної &amp;quot;палиці&amp;quot;, що, для прикладу, забороняла нинішній достойниці проголосувати бодай за підвищення мінімальної зарплати до 3200 грн/місяць. А тим часом &amp;quot;пані професорова&amp;quot; буде з гідністю працювати на своїй кафедрі, готуватиме грамотних, освічених фахівців, що навчатимуть і розвиватимуть на місцях наших людей згідно отриманої професійної підготовки. Невже це так складно зрозуміти? Ці парашутисти та іже з ними вже так збаламутили голови наших людей (йдеться не тільки про пані Ірину), що ми в українських вишиванках ходимо до московської церкви і молимо Бога про здоров'я мордвинського її очільника замість турбуватися про ліпшого чи гіршого, але українського національного і духовного лідера. Коли кожен дбатиме про своє, тоді й житимуть кожен відповідно до свого внеску і не чекатиме манни небесної з Києва, Кривого Рогу чи з Москви!
27 Червня 2019, 00:07
Вигнати всяких Бондарів комуністів
27 Червня 2019, 03:25
Все чітко, все клас, бо у світлинах вся квінтесенція сутності керівництва
27 Червня 2019, 11:02
Тепер &amp;quot;футболіст&amp;quot; матиме з двох кишень роздавати і купить два буса.
27 Червня 2019, 13:44
Питаєте, &amp;quot;А за чий рахунок банкет- палиці чи коломойші ???&amp;quot; ? Відповім - за наш з вами! Бо вони обоє тримають свої сім'ї в Європі, тут заграють з російськими олігархами і за рахунок українців набивають свою &amp;quot;мошну-рахунки в офшорах&amp;quot; грошима наших людей через завищені тарифи на монопольні товари і послуги. Тому вистачає і на яхти і на дешеві могоричі за правильну організацію наступних виборів на окрузі. І, мабуть, матиме успіх, бо наша вишиватна публіка ніколи не проголосує за Пирожика, оскільки він виступає за українське майбутнє, а поліщуки хочуть матушку росію....
28 Червня 2019, 03:32
Супер! Сільські голову позують на камеру, по ресторанах шастають і жоднОї крім Гути ОТГ не створили. ГАНЬБА ГАНЬБА!
28 Червня 2019, 10:27
А до якої церкви себе відносить депутатесса?
28 Червня 2019, 11:33
Та пані укропівка купила них всіх ще на попередніх виборах, а ресторан доказ тому! Грошенята брали як голови їхні родини і простий люд, а саме більше підлатався футболіст Шевчик - був за касира...
Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром