Школа, садок, амбулаторія, нардеп побувала з робочим візитом на Камінь-Каширщині

26 Червня 2019, 13:00
5122

Вчора з робочим візитом нардеп перебувала у Камінь-Каширському районі, зокрема завіта до дитячого садочку у селі Сошичне. Про це повідомляється на сторінці fecebook.

У понеділок, 24 червня,  з робочим візитом нардеп перебувала у Камінь-Каширському районі, зокрема завіта до дитячого садочку у селі Сошичне, оглянула умови перебування місцевих дітлахів, поспілкувалася з педагогічним колективом.

Вже ні для кого не є дивним зустріти народного депутата Ірину Констанкевич на сільських вулицях 23-го виборчого округу, поговорити, попросити допомоги та підтримки, адже про проблеми селян Ірина Мирославівна знає не з чуток, а за три роки своєї каденції побувала в усіх селах свого виборчого округу.

Вихователі нарікають на маленькі заробітні плати через які заледве зводять «кінці з кінцями».

«Зарплати освітян дошкільної та позашкільної ланки наразі не вписуються в рамки здорового глузду. Вихователь у садочку отримує в середньому три тисячі гривень! І нехай хтось спробує сказати, що це неважка робота.Ми зареєстрували законопроект, який передбачає збільшення зарплат працівникам дошкільних навчальних закладів, однак його навіть не включили до порядку денного, бо уряд проти підвищення зарплат ос вітянам», - наголосила Ірина Констанкевич.

Також цього дня нардеп завітала у школі села Нуйно, де оглянула «Нову українську школу», а також оглянула тут будівництво місцевої амбулаторії.

На 23 окрузі люди знають та поважають Ірину Констанкевич, вона приїжджає навіть у найменші села, нардеп не ховається від своїх виборців у кабінетах, а навпаки - йде до людей, щоб почути проблеми та розповісти про зроблене.









 

Коментарі
26 Червня 2019, 16:54
"який передбачає збільшення зарплат працівникам дошкільних навчальних закладів,": скажіть за чий рахунок збільшення оскільки до чого часу ніхто не заважав Їх збільшувати. Втюхувати громадянам своє бачення збільшувати зарплати для низки освітян без врахування цієї позиції без наповнення бюджету означає тільки,що народний депутат грає на людських почуттях. Знаєте завтра прийде інший і скаже я пропоную плтити більше ніж цей пропонує то це шлях у глухий кут. Нехай напродний депутат скаже за чий рахунок відбуватиметься це збільшення.
Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024