Випускний вечір ЗОШ села Підцир'я розпочався зі спільної молитви у своєму храмі

01 Липня 2019, 13:00
5235

В загальноосвітній школі села Підцир'я, 30 червня, відбувся Випуский вечір, який розпочався зі спільної молитви випускників 2019 року в місцевому храмі Святих апостолів Петра і Павла.

Про це йдеться на сайті Камінь-Каширського благочиння. 

7 вчорашніх школярів разом зі своєю класною керівничкою, поруч із батьками та рідними молитовно дякували Милосердному Творцю за 11 років навчання в рідній школі, просячи Божого Благословення на початок самостійного дорослого життя.

Настоятель храму протоієрей Сергій Михалюк, вітаючи випускників із завершенням шкільного навчання, побажав їм наснаги для майбутніх звершень і терпіння в подоланні всіляких різноманітних труднощів, які, можливо, траплятимуться в подальшій реалізації намічених планів. 

На молитовну згадку винуватці урочистостей отримали невеличкі ікони святого Ангела-Хранителя, який хай береже своїми молитвами кожного з них на всіх життєвих шляхах.





 

Коментарі
01 Липня 2019, 17:06
Найголовніше у цій справі, щоб надії справджувалися і ті очікування які присутні у кожної молодої людини не були марними. Про те й надії, й очікування завжди при виході з Камінь-Каширська будуть зустрічатися з протиріччями іншого світу, оскільки в основному Камінь-Каширський дає не тільки почуття дому, але й неможе дати поки що відчуття реальності з іншим світом. В основному реальність іншого світу й ламає молодих людей, котрі інколи втрачають свою сутність при зустріччях з цією реальністю. Бажаю молодим людям не втрачати свою сутність та повертатися завжди до порогу батьківсього дому.
02 Липня 2019, 02:24
Ви генератор випадкових слів
Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром