Поховали воїна АТО з Камінь-Каширська 

03 Липня 2019, 12:34
Валентин Мельник 6502
Валентин Мельник

Прощання з Валентином Мельником відбулося   у храмі Різдва Пресвятої Богородиці.

Про це йдеться на сайті Камінь-Каширського благочиння.

Валентин Мельник  мав військове звання старшого лейтенанта, проходив службу в 131 окремому розвідувальному батальйоні на посаді заступника командира роти з виховної роботи, був заступником голови ради правління громадської організації ветеранів АТО-ООС «Побратим».

Нагадаємо, життя ветерана обірвалося 30 червня



 

Коментарі
03 Липня 2019, 16:40
Треба сказати, що мене трохи вразила оповідь на сторінках благочиння про героя як власне і слово "герой". Ні я зовсім не проти самого слова і не проти самого героя. Я хочу в деякій мірі розповісти чому власне коли люди відходять у інший світ, Їх інколи нагороджують словами:"герой". Пана Валентина я трохи знав. але більше трохи знав його сім"ю, оскільки знав його вже покійного брата та знав його вже покійних батьків. Сам Валентин до цих подій власне усе своє свідоме життя працював на державній службі, скажімо так майже з початку зародження української незалежності. Тому він працював, піднімав цю незалежність практично з колін з нуля. Звичайно його праця не була такою вже й важливою по відношенню до інших подібних посад але хто працює, а хто тільки перебуває на державній службі і я знаю, що цей шанований чоловік дійсно працював на совість виконуючи свої обов"язки гідно й наполегливо. Беззаперечно, що така людина з великої букви була закладена ще родиною, в деякій мірі стосунками з братом моїм однокласником, вихованням батька і матері щирих українців з великої букви, оскільки тільки щирі українці могли закласти ту наполегливість з якою пан Валентин потім пішов воювати та продовжував жаху до змін та оборони української держави вже у тилу. Тому Нам слід усім розуміти таких людей, чому вони такі поставали та віддавати беззумовну шану згідно їхніх вчинків та переконань, а також віддавати собі місце поряд таких подібних Валентина людей, оскільки Вони інколи того не розуміючи ведуть Нас до інших категорій буття на цій землі ніж як Ми собі думаємо. Земля йому пухом.
04 Липня 2019, 18:12
Війна забирає свої жертви не тільки тоді, коли відбуваються постріли з більшого чи меншого калібру і виду зброї, вона ранить не тільки тіло, але й душу не тільки безпосередніх воїнів на фронті, на тиловому забезпеченні, волонтерів, але й гребе у свої лапи їх рідних і близьких ще впродовж багатьох років... <br/>Сім'я Мельників, підтримаю у цьому коментатора Каменя, була відома практично всім мешканцям міста своєю добротою, людяністю, інтелектуальними здібностями, веселою вдачею, товариськістю, громадянською активністю та іншими людськими чеснотами. Вочевидь, сімейне виховання, небайдужість до суспільних проблем спонукала покійного Валентина, якого я також добре знав, стати на захисті кордонів своєї української держави, кликала до активної громадської позиції після звільнення з лав ЗСУ після АТО у районі та місті. <br/>Спочивай з Богом, друже! Ти був справжнім українцем у житті і у боротьбі, ти мав велике серце, але й воно не помістило всіх тих навантажень, які прийшлися на його долю!
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39