Єпископ Волинський і Луцький Нафанаїл вручив нагороди священикам Камінь-Каширського та Михнівського благочинь

11 Листопада 2016, 09:00
2160 Джерело: volyn.church.ua

10 листопада Православна Церква вшановує пам’ять святої Великомучениці Параскеви, нареченої П’ятниця. Цього дня єпископ Волинський і Луцький Нафанаїл очолив Божественну Літургію у Свято-Благовіщенському храмі села Раків Ліс Камінь-Каширського благочиння.  Владиці співслужив благочинний протоієрей Стефан Михалюк і сонм священиків благочиння.

Про це повідомляють на офійному сайті Волинської єпархії.

Єпископ Волинський і Луцький Нафанаїл також вручив клірикам Камінь-Каширського та Михнівського благочинь  церковні нагороди. Так, настоятель Свято-Благовіщенського храму села Раків Ліс протоієрей Миколай Смолярчук був удостоєний права служіння Божественної Літургії із відкритими Царськими вратами до Херувимської пісні.

Клірик храму протоієрей Ростислав Сіжук був нагороджений палицею, клірик Свято-Іллінського храму міста Камінь-Каширський священик Владислав Михалюк, а також настоятелі парафій сіл Черче та Бузаки Михнівського благочиння священики Віктор Базюк та Іоанн Панасюк були удостоєні права носіння золотих  хрестів.

 

 

Коментарі
11 Листопада 2016, 12:11
Дар Божий (з івриту) Натаніель розкрив цікаві факти про церковний менеджмент. Пізнавально.
11 Листопада 2016, 13:41
Якби церковний достойник питав думку прихожан, то частина з них пропонувала б "нагородити" палицею протоірея Стефана Михалюка за те, що не покаявся про "вольную чи невольную" втрату Свято-Іллінського Храму...
11 Листопада 2016, 22:41
"Єпископ Волинський і Луцький Нафанаїл також вручив клірикам Камінь-Каширського та Михнівського благочинь церковні нагороди. " - а неофіційно він повідомив про присвоєння чергових і позачергових офіцерських звань від кацапського ФСБ...
11 Листопада 2016, 23:03
От не погоджуюсь із Хріном, бо він менеджмент знає, а для мене тут нова інформація. Ці всі "палиці", як пише Хрін, зовсім не палиці, а подібне до права носити форму полковника на пенсії, чи як прижиттєва стипендія академіка.
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024