Камінь-Каширщина: затвердили новий перелік реконструкції приміщень під амбулаторії

06 Липня 2019, 10:00
4085

Понад 30 об’єктів у різних районах Волинської області капітально відремонтують та реконструюють під амбулаторії.

Кошти виділятимуться у співпраці з Міжнародним банком реконструкції та розвитку.

Про нову редакцію переліку об’єктів, фінансування реконструкції та капітального ремонту яких у 2019 році здійснюватиметься за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на реформування регіональних систем охорони здоров’я для здійснення заходів з виконання спільного з Міжнародним банком реконструкції та розвитку проєкту «Поліпшення охорони здоров'я на службі у людей» йдеться у розпорядженні тимчасового виконувача обов’язків голови Волинської ОДА.

Відповідно до документа, на капітальний ремонт трьох приміщень амбулаторій загальної практики сімейної медицини витратять 4,204 мільйона гривень. Зокрема, на капітальний ремонт Купичівської амбулаторії загальної практики сімейної медицини на вулиці Гаркуші, 14 в селі Купичів Турійського району – 2,639 мільйона, на капітальний ремонт приміщення амбулаторії загальної практики сімейної медицини селища Благодатне, вулиця Перемоги, 20 – 1,365 мільйона, на капітальний ремонт Луківської амбулаторії загальної практики сімейної медицини в селищі Луків Турійського району – 0,2 мільйона.

На реконструкцію 30 приміщень у різних районах області під амбулаторії витратять 60,883 мільйона. Найбільші суми передбачені: на реконструкцію Цирського ФАПу під амбулаторію загальної практики сімейної медицини в селі Цир Любешівського району – 4,175 мільйона, на реконструкцію будівлі Олицької амбулаторії загальної практики сімейної медицини на вулиці Шевченка, 58А в селищі Олика Ківерцівського району – 4 мільйони, на реконструкцію лазні під Полицівську амбулаторію загальної практики сімейної медицини на вулиці Волі, 5А в селі Полиці Камінь-Каширського району – 4 мільйони, на реконструкцію будівлі пришкільного інтернату Забузької ЗОШ І – ІІІ ступенів Любомльського району під амбулаторію загальної практики сімейної медицини – 3,7 мільйона, на реконструкцію Нуйнівського ФАПу під амбулаторію загальної практики сімейної медицини на вулиці Лесі Українки, 89 в селі Нуйно Камінь-Каширського району – 3,672 мільйона.

Таким чином, загальний обсяг фінансування робіт становитиме 65,088 мільйона.

Коментарі
06 Липня 2019, 18:39
Шкода що пан Марчук не встигне до цієї роботи але ж у Нас вже є кандидат у депутати до Верховної Раду який зможе трохи попрацювати у цьому напрямку, знає будівництво як свої п"ять пальців. Це ж скільки коштів!!!!
06 Липня 2019, 23:09
Але Свєта Сидорук все перекрутить , приїде в ці села і буде "вішати лапшу" про те, що треба сказать "спасіба" Ірині Мирославівні Констанкевич за те , що вона побудувала ці реконструкції!!
Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром