У Камінь-Каширському районі новий директор лісового господарства

08 Липня 2019, 12:20
10051

У Камінь-Каширську, призначили Миколу Мельника на пост директора державного підприємства «Камінь-Каширське лісове господарство».

Сьогодні, 8 липня, за участі першого заступника начальника Волинського ОУЛМГ Руслана Войцеховського, голів Камінь-Каширської райдержадміністрації Валерія Дунайчука та міської ради Василя Бондаря відбулося офіційне представлення нового директора перед колективом.

Із біографії.

Мельник Микола Іванович, 1966 року народження, громадянин України, освіта вища – у 1993 році закінчив Білоруський технологічний інститут ім. С.М. Кірова за спеціальністю «Лісове господарство», де отримав кваліфікацію інженера лісового господарства.

Трудову діяльність в галузі лісового господарства Микола Іванович розпочав у 1984 році лісником Замшанського лісництва Ковельського лісгоспзагу. Згодом працював верстатником, майстром лісу, старшим майстром лісу, помічником лісничого, лісничим Ковельського лісництва. З 2017 по 2014 рік Микола мельник обіймав посаду головного лісничого, лісничого державного підприємства «Ковельське лісове господарство». З серпня 2014 року по червень 2019-го – директор державного підприємства «Ратнівське лісомисливське господарство».

Прес-служба Волинського ОУЛМГ

Коментарі
08 Липня 2019, 15:36
Що говорить про це підприємство. До цього часу підприємтсво було притомним і не в впершу чергу платило у повному об"ємі податкові платежі до державного та місцевих бюджетів. Потім підприємство не піддалося спокусі уряду Яценюка згорнути свою юридичну діяльність та переоформитися в управління лісового господарства з розміщенням у Манневичах, тому очевидно, що чекатимо від нашого нового керівника шляхів до здачі цього підприємства іншим сильнішим гравцям. Я не думаю що цей пан прийшов для того щоб це підприємство підняти на нові висоти, скоріше всього що Камінь-Каширське лісове підприємство просто зливають, оскільки неодноразово воно виступало за власну самостійсть від інших і в тому числі керівників в області та Києві. Почнемо відлік ста днів.
08 Липня 2019, 17:56
Судячи з радісного обличчя дунайчука, це дійсно так і буде. Зливають підприємство, про людей ніхто не думає. Піде Дунайчук в історію зовсім скоро мало того як бездарний керівник, та ще й винуватець розвалу в усьому- район профукав, районні установи, лісгосп...
08 Липня 2019, 19:04
Коли сталася така нагода відповім Меру чому Ми повинні мати Повіт та ОТГ з близьколежачими селами. Ось Ми бачимо вже результат тих діянь коли Манневичам у свій час захотілося мати свій власний Повіт. Усі напевно знають, що уряд Яценюка й до цього часу цей уряд Гройсмана прийняв рішення реформувати лісову галузь та таким чином що наші сусіди крутіші або верткіші за нас оскільки про Суса своя мова, а про Дунайчука та Мера то це вже окремо мали на меті організувати в Манневичах управління лісового господарства й таким чином прикрити юридичну особу Камінь-Каширський Державний лісгосп з передачею усіх активів та майна у Манневичі. Звичайно попередній директор щось там натворив але вони вчора усі творили, про те в Манневичі та до інших не пішли, а пішли в К-Кашисрький, оскільки К-Каширський постійно намагався боротися за своє виживання. Оскільки К-Каширського вже немає то цей просто природнім способом буде зливати підприємство куди інде але не в К-Каширському це факт, оскільки найперше його призначали не по конкурсу як наприклад призначали попередніх. Так ось тепер К-Каширський не отримуватиме належних податкових платежів це факт, оскільки існує частина податкових платежів яка сплачується по місцю розташування юридичної особи. Ось перший висновок чому Ми повинні мати ПОВІТ, оскільки тільки в Повіті можна переграти цю ситуацію назад, а так поїзд майже вже на ходу. Друге і найважливіше у цій справі. МЕР звичайно знає але і звичайно не виносить на загал, оскільки завтра чи післязавтра це станеться. ОТГ організується, про те сьогодні сам К-Каширський та навколишні села не утримують господарство шкіл та садочків, цю роботу перекривають за рахунок районного бюджету. Якщо завтра чи післязавтра школи та садочки будуть на балансі в К-Каширському ОТГ й без Повіту в першу чергу та без навколишніх сіл то К-Каширський просто-напросто не ЗМОЖЕ їх утримувати. Роз"яснюю. Село має землі лісового фонду з лісом та ДРОВАМИ якщо кому не видно. Сільські населені пункти мають ДРОВА щоб опалювати школи та садочки. Ви скажете що К-Каширський матиме їх також? ТАК матиме але дрова ВАмніхто не відпустить поки К-Каширський не перекупить їх у сільських ОТГ, комунальних підприємствах. Тому якщо МЕР думає, що він виживатиме без села дуже добре то вибачте, село також виживатиме але за рахунок міста, оскільки любе ОТГ яке засноване в сільській місцевості не відпустить місту дров без врахування думки його керівників, а ця думку буде вартувати місту грошей це однозначно. Тому перше місто повинне мати свій Повіт для того щоб у Повіті Ми могли впливати на кадрові рішення державних та комунальних підпиємств, друге- місто повинне мати свої землі лісового фонду для того щоб МИ мали дрова, а тому повинні мати сільські населені пункти як ото наприклад Полиці, Клітицьк, Раків-Ліс а вже Грудки та Осівці й не говорити. Тому якщо МЕР відкладатиме і далі питання організації ОТГ то для К-Каширська це дедалі-дальше буде дороще і дороще.
08 Липня 2019, 21:04
у камЕНІ-каширськОМУ, пля. пля.
08 Липня 2019, 21:35
Зміна влади. Скоро всіх змінять. Головне щоб депутата нормального вибрати по округу. Щоб не кришував цих всіх як дехто робить
08 Липня 2019, 23:33
Якщо до цього часу на керівних посадах------------значить такий само злодюга,як і попередники
08 Липня 2019, 23:56
Злодюги всі, а зараз ще й ситуація склалась сприятлива, як ніколи. Ніхто не знає хто, насправді, управляє країною і що буде далі. Хаос! Рвуть те, що ще лишилось!
09 Липня 2019, 02:46
Шкода, що попередньому директору не подякували. Концерт школяриків, квіти потрібно було організувати. Також заслужений був, ліс вирубував, дупи босів лизав... Дуже шкода.
09 Липня 2019, 03:32
Є достойний депутат Максим Приймачук, молодий, головне наш, чи знову купимось за 400 чи 600 гриваків
09 Липня 2019, 03:47
Лісівникам Петро 1 наказав ходити в уніформі от вони до цих пір у ній. Є ще пожежники, ті при погонах та в кашкетах-аеродромах (парадні кашкети). То що Камінь хоче від людей у формі? Це їх світ, їх порядки.
09 Липня 2019, 04:22
Якби ще Віруцького замінили???
09 Липня 2019, 07:18
Я мііський голова.Комент " камінь" про вже забуту ОТГ ще раз доказує неправильне трактуваання цього питання в деяких головах громадян міста. Нарада міських голів а м.Одеса,де був присутній премєр міністр України Гройсман показала нашу правильність вибору.Кінчився перший етап децентралізації і не може гміна зараз кимось вирішувватись.Закону не має,все вирішиться новим складом Верховної Ради. Більше того на другий день Кабмін на своєму засіданні утвердив проект рішеня про виокремлення з порядку гмін міст районного підпорядкування \ а це наше місто\ та малих міст України. Так що там люди думають пане "камінь" З повагою міський голова-Бондар.
09 Липня 2019, 16:43
Шановний пане голово міської ради, Ви будьте послідовними у своїх аргументах щодо опору реформам, які диктуються часом. Вчора, на ваш погляд, бракувало грошей на утримання інфраструктури сіл з гіпотетичного ОТГ, а сьогодні вже бракує закону та підзаконних актів. Щодо грошей, то вам обгрунтовану відповідь дав Бортнійчук на останній сесії, а у решті питань відповідь дасть час. Ви погляньте на Польщу, на прибалтійські держави та ширше, ОТГ дають не лишень гроші/рибу, без яких дехто себе не уявляє, ці територіальні утворення дають людям ту біблейську "удочку"/знаряддя для ловлі риби через відчуття власності селян над ресурсами, котрі є на їх території. То ж справа не у ситуативній проблемі чи відсутності певних нормативних актів, таке завжди було і буде, питання у втраті перспективи для міста і району. І вина у цьому в основному лежить персонально на Вас особисто. Бо, знаєте, коли у людини, даруйте за метафору, близорукість, то вона добре бачить дрібні предмети, навіть може вишивати гладдю, але не бачить далі свого носа чи кімнати, у якій стоїть її зручне крісло. Об'єднавшись у громаду з навколишніми селами, місто нічого б не втратило, а отримало б ресурси, які у перспективі полегшили б життя міського населення, навзаєм надавши селам послуги високотехнологічного порядку - і так живе весь світ. Бо, для прикладу, бездумно роздавши землю навколо кладовищ під забудову, міська влада лишень підтвердила свою близорукість у прийняття рішень, але з часом при ОТГ вона могла б вирішити цю проблему за рахунок земель сусідніх сіл. Чи це так складно було додуматись? На крайній випадок, якщо Ваша особиста переконаність у хуторянстві міста є твердою, займіть нейтральну позицію та попередьте депутатів міста і сіл про можливі фінансові проблеми в ОТГ в перспективі, чим звільните себе від мук совісті за майбутні проблеми громади. Думайте, Василю Івановичу, будь-ласка, не про себе особисто і свою посаду, а думайте за майбутнє своїх земляків! У молодших людей зір бігме кращий аніж у пенсіонерів, прислухайтесь до їх бачення!
09 Липня 2019, 19:36
Якщо пан Мер вже звертаться персонально до Мене то давайте шановний вийдем на якусь чи то нейтральну територію і обсудимо це питання, а то Ви шановний використовуєте своє посадове положення на повне, а для Мене як жителя міста Ви не бажаєте надати Мені демократичних переваг сучасного світу - поспілкуватися з Вами через те. що Ви буквально закриваєте усім іншим рота й тому у Вас складається враження що тема ОТГ забуте. Це вона у Вас забута мій добрий МЕР, оскільки Ви у цій справі ні на ййоту не праві й не розумієтеся, оскільки для Вас найголовніше протриматися Вашим складом щой найдовше через те що шановний як це м"ягко сказати Ви не грамотний дідуган, вибачте. Я маю право Вас так називати оскільки бачите Ви не даєте Мені вибору, голосу. Ви навіть у цьому дописі допускаєте кілька нелогічних дописів, які самі собі протирічите. Ось наприклад: Ви пишете:"Нарада міських голів а м.Одеса,де був присутній премєр міністр України Гройсман показала нашу правильність вибору", про те Ви не дочиталися до пропозицій Прем"єра до змін Конституції в яких в прикінцевих положеннях пропонується дійсно прийняти рішення Законодавчо змінити шлях децентралізованого руху надавши селам, селищам, містам статусу ОТГ разом з населеними пунктами які розташовані поряд Них, шляхом прийняття окремого Закону. Тобто добровільності вже не буде. )))))) Якщо другий етап змін прийдеться Нам від Нового складу Верховної ради то шановний у такому разі будемо мати і Нового Прем"єра якого тут не процитуєш. Для чого цитувати Гройсмана, якщо прем"єр буде інший з власними поглядами на цю проблему. Тут знов самі бачите Ви не дружите з логікою. Дальше; виокремлення районних міст в самостйну одницю, так зване ОТГ без складу сільських населених пунктів коли фактично вони вже як територіально, ринок, трудові ресурси та інші ресурси і в тому числі землі лісового фонду (нешановний), сільськогосподарські землі без врахування їхніх інтересів та інтересів МІСТА, а не Ваших особистих ніхто не допустить. Сьогодні Раків-Ліс з містом сполучені тільки фактично ровом. Коли говориш Вашому заступнику, а як Раків_Ліс --- а Раків -Ліс можна, а чого це Раків Лісу можна, а Грудкам та Осовцям не можна, чому Клітицьку не можна, чому Полицям неможна. Я Вам скажу що і Клітицьк і Полиці мають бути у цьому ОТГ, оскільки знов таки Вони мають дрова щоб опалювати Наші з Вами школи то біш землі лісового фонду, оскільки без ДРОВ Ви загнетеся вже першого року коли Вам дрова продаватимуть сільські ОТГ за подвійною ціною для того щоб прокормити і себе. Чому Ви поїхали до керівника лісового господарства? Ви поїхали для того щоб убеспечити Міську раду дровами. Але це сьогодні але якщо буде сільське ОТГ то Вони продаватимуть Вам дрова через свої власні комунальні підприємства і керівник лісового господарства змушений буде це визнати, оскільки якщо йому скажуть що якщо Ти не продаватимеш то ти матимеш проблеми у лісі, приблизно як свого часу в Полицях пан Вовк. Але далі. НЕ буде так званих районів, райони будуть складатися з ОТГ. ОТГ не будуть сладатися з двох-трьох населених пунктів, а тим більше якщо єдине місто матиме статус ОТГ, а три=чотири сільських населених пункта навколо міста складатимуть інше. Це нонсенс і абсурд але не тільки для нашого Мера. Єдине про що він мріє та мріє його склад це утриматися довше у своїх кріслах, оскільки тут очевидно їхня політична сила швидше всього не зможе брати участь у наступних виборах через те, що центральний їхній орган саморозпустився. Практично партії у Києві немає. Існують проблеми вибору на селі, оскільки по факту вони мажуть не пройти цим складом, можливо один чи два і тому Вони втрачають владу, а втрачати владу звичайна річ не хочеться. Тому для Них є проблемою номер один. Якщо у наступних виборах склад населення такий що сільске населення домінуватиме своїм вибором то міське населення не зможе вибрати своїх теперішніх депутатів. Але Ми скажемо якщо Вони не можуть обратися то шановні до-побачення, отже Ви не змогли дати громадянам переконливих доказів того, що Ви гідні Цих посад. Тому у Мене висновок, не місто втрачає, а втрачає МЕР та його теперішній склад який не зміг у теперішніх умовах убеспечити не тільки місто але й район від практичного розвалу, оскільки Повіт то біш об"єднаний район буде але невідомо у якому місті. Ви пане Мер якщо сидите сидьма у власному кабінеті й не налагоджуєте політичних, економічних та практичних зв"язків у Луцьку та Києві то Ви неналежно виконуєте свої обов"язки Ви взагалі Їх не виконуєте оскільки сучасний світ не той який Ви його знали раніше і в цьому Ви помиляєтеся кардинально..
09 Липня 2019, 19:50
Якщо пан Мер вже звертаться персонально до Мене то давайте шановний вийдем на якусь чи то нейтральну територію і обсудимо це питання, а то Ви шановний використовуєте своє посадове положення на повне, а для Мене як жителя міста Ви не бажаєте надати Мені демократичних переваг сучасного світу - поспілкуватися з Вами через те. що Ви буквально закриваєте усім іншим рота й тому у Вас складається враження що тема ОТГ забуте. Це вона у Вас забута мій добрий МЕР, оскільки Ви у цій справі ні на ййоту не праві й не розумієтеся, оскільки для Вас найголовніше протриматися Вашим складом щой найдовше через те що шановний як це м"ягко сказати Ви не грамотний дідуган, вибачте. Я маю право Вас так називати оскільки бачите Ви не даєте Мені вибору, голосу. Ви навіть у цьому дописі допускаєте кілька нелогічних дописів, які самі собі протирічите. Ось наприклад: Ви пишете:"Нарада міських голів а м.Одеса,де був присутній премєр міністр України Гройсман показала нашу правильність вибору", про те Ви не дочиталися до пропозицій Прем"єра до змін Конституції в яких в прикінцевих положеннях пропонується дійсно прийняти рішення Законодавчо змінити шлях децентралізованого руху надавши селам, селищам, містам статусу ОТГ разом з населеними пунктами які розташовані поряд Них, шляхом прийняття окремого Закону. Тобто добровільності вже не буде. )))))) Якщо другий етап змін прийдеться Нам від Нового складу Верховної ради то шановний у такому разі будемо мати і Нового Прем"єра якого тут не процитуєш. Для чого цитувати Гройсмана, якщо прем"єр буде інший з власними поглядами на цю проблему. Тут знов самі бачите Ви не дружите з логікою. Дальше; виокремлення районних міст в самостйну одницю, так зване ОТГ без складу сільських населених пунктів коли фактично вони вже як територіально, ринок, трудові ресурси та інші ресурси і в тому числі землі лісового фонду (нешановний), сільськогосподарські землі без врахування їхніх інтересів та інтересів МІСТА, а не Ваших особистих ніхто не допустить. Сьогодні Раків-Ліс з містом сполучені тільки фактично ровом. Коли говориш Вашому заступнику, а як Раків_Ліс --- а Раків -Ліс можна, а чого це Раків Лісу можна, а Грудкам та Осовцям не можна, чому Клітицьку не можна, чому Полицям неможна. Я Вам скажу що і Клітицьк і Полиці мають бути у цьому ОТГ, оскільки знов таки Вони мають дрова щоб опалювати Наші з Вами школи то біш землі лісового фонду, оскільки без ДРОВ Ви загнетеся вже першого року коли Вам дрова продаватимуть сільські ОТГ за подвійною ціною для того щоб прокормити і себе. Чому Ви поїхали до керівника лісового господарства? Ви поїхали для того щоб убеспечити Міську раду дровами. Але це сьогодні але якщо буде сільське ОТГ то Вони продаватимуть Вам дрова через свої власні комунальні підприємства і керівник лісового господарства змушений буде це визнати, оскільки якщо йому скажуть що якщо Ти не продаватимеш то ти матимеш проблеми у лісі, приблизно як свого часу в Полицях пан Вовк. Але далі. НЕ буде так званих районів, райони будуть складатися з ОТГ. ОТГ не будуть сладатися з двох-трьох населених пунктів, а тим більше якщо єдине місто матиме статус ОТГ, а три=чотири сільських населених пункта навколо міста складатимуть інше. Це нонсенс і абсурд але не тільки для нашого Мера. Єдине про що він мріє та мріє його склад це утриматися довше у своїх кріслах, оскільки тут очевидно їхня політична сила швидше всього не зможе брати участь у наступних виборах через те, що центральний їхній орган саморозпустився. Практично партії у Києві немає. Існують проблеми вибору на селі, оскільки по факту вони мажуть не пройти цим складом, можливо один чи два і тому Вони втрачають владу, а втрачати владу звичайна річ не хочеться. Тому для Них є проблемою номер один. Якщо у наступних виборах склад населення такий що сільске населення домінуватиме своїм вибором то міське населення не зможе вибрати своїх теперішніх депутатів. Але Ми скажемо якщо Вони не можуть обратися то шановні до-побачення, отже Ви не змогли дати громадянам переконливих доказів того, що Ви гідні Цих посад. Тому у Мене висновок, не місто втрачає, а втрачає МЕР та його теперішній склад який не зміг у теперішніх умовах убеспечити не тільки місто але й район від практичного розвалу, оскільки Повіт то біш об"єднаний район буде але невідомо у якому місті. Ви пане Мер якщо сидите сидьма у власному кабінеті й не налагоджуєте політичних, економічних та практичних зв"язків у Луцьку та Києві то Ви неналежно виконуєте свої обов"язки Ви взагалі Їх не виконуєте оскільки сучасний світ не той який Ви його знали раніше і в цьому Ви помиляєтеся кардинально..
09 Липня 2019, 22:06
Суть яку несе "Камінь", це потік думок хворої людини, якій треба співчувати, а не вступати з нею в дебати.
10 Липня 2019, 00:57
Ставити діагнози на відстані можуть лишень члени медико-соціальних експертних комісій нашого району і то за окрему плат. "Камінь" дійсно "спец" у всіх питаннях, у нього дещо втрачене почуття міри, але у даному випадку, коли виключити з цього його тексту повторення і взаємовиключення, є добра доля правди. Думаю, що ВІБ не брав собі ніку "Хаос" для відповіді Каменю, але якщо це він, то цей нік вдалий у ситуації, що склалася у місті.
10 Липня 2019, 03:17
Потік, чи не потік, але ключове слово "дрова".
10 Липня 2019, 19:06
Як може мер Бондар переживати за район, якщо він навіть власний клаптик землі, біля свого будинку втратив, ходить додому через сусідський двір.
12 Липня 2019, 14:21
Шановні громадяни селища Любешів, міста Камінь-Каширського, Ратно з чим Ми сьогодні боролися з тим на тих і напоролися. Сьогодні міністр інфраструктури Зубко проанонсував адміністративну карту Украни в якій ні Любешівського Повіту ні Камінь-Каширського Повіту немає. Є єдиний на всю Північ Волинської область Ковельський Повіт, тому дякуючи пану Куху який лізе у всі щілини маємо те що маємо, сьогодні дякуючи Меру Камінь-Каширська Бондара який нікуди не лізе, а завше просто сидить на власному місці та іншим подібним недогромадянам маємо те що маємо тому у цьому випадку я можу у цій ситуації тільки надіятися на нашого народного депутата пані Констанкевич яка думається доведе до іншого уряду свої власні погляди які мають бути співмірні з Нашими тому Ми надіємося що в майбутньому Ми матимо свій Повіт в Камінь-Каширському.
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024