Що купувала нардеп на ринку Каменя-Каширського?

12 Липня 2019, 11:00
9743

Сьогодні, 12 липня, перед початком робочого дня у Камінь-Каширському районі Ірина Констанкевич завітала на місцевий ринок.

Нардеп поспілкувалася з людьми та придбала місцевих смаколиків.

Вже ні для кого не є дивним, що народного депутата Ірину Констанкевич можна зустріти посеред вулиці, поговорити, запитати поради чи попросити допомоги.

Жителі 23-го виборчого округу радіють, кажуть, що прихиляє свою простотою, добротою та людяністю.

«На початку для нас було дивним, що ми зустрічаємо її посеред вулиці, вона дуже багато для нас зробила: дороги поремонтувала, допомагає садочку, школі, лікарні, ми не просто її підтримуємо, а любимо», - каже пенсіонерка Галина Василівна.

«Коли мій син загинув в АТО в 2014 році, то наша депутатка допомогла мені отримати землю під будівництво», - підхоплює місцева мешканка Марія Павляшин та не може стримати сліз.

На центральній площі ринку збираються люди, бо хочуть поділитися із нардепом своїми проблемами, бо у кожного болить своє – мізерні зарплати та пенсії, неякісна медицина, бюрократична система, перед якою у селян опускаються руки. Ірина Констанкевич не залишає без уваги жодного звернення.

Не повернулася нардеп із ринку і без місцевих камінь-каширських смаколиків, бо вдалося придбати і меду, і сиру, і лохини, бо у все у що була вкладена праця її камінь-каширців найкраще та найсмачніше.

1

2

2

4

2

2


 

Коментарі
12 Липня 2019, 14:56
Щось є спільне з Каменем, Ланселотом та Граалем. Невже життя зникне з відсутністю "округу"?
12 Липня 2019, 15:46
Вам той повіт треба? Чи вам нормальне людське життя треба? Одна правда є у вашій риториці, потрібно по виганяти з посад усіх чиновників, мєнтів, прокурорів разом із депутатами сільських, міських, районних, обласної рад попередніх скликань та на п’ять років позбавити їх бути чиновниками, мєнтами, депутами, в тому числі Верховної Ради, прокурорами. На посади приймати виключно на конкурсних засадах, під контракт, який забороняє тупість, невігластво, продажність, хабарництво, захланність. Нових депутатів зобов’язати в людних місцях носити бейджик з іменем та прізвищем, назвою ради. Законом зобов’язати кожного кварталу письмово звітувати про всі свої голосування, поясненнями щодо кожного голосування.
12 Липня 2019, 17:39
Це її на четвертому фото велосипедом збивають?
12 Липня 2019, 19:32
"Вам той повіт треба? Чи вам нормальне людське життя треба?": шановний(а), у Вашій риториці нормальне життя це виключно у лісі, оскільки тільки у такому форматі ніхто Вас не чипатиме і Ви нікому не будете повинен (на). Але у Вас є діти яким жити на цій землі і не тільки збирати чорниці час від часу за 1.5 долара за кілограм.
12 Липня 2019, 20:36
Як можна називати місце на якому торгують з землі ринком К_ Каширський,а для кого збудований торговий критий павільйон,невже не можна пояснити людям,що хоч якась цивілізація,принаймні,машини не гадають. і велосипедом ніхто не заїде на спину. Кошти вклали і не малі,а молоко,ягоди продають з землі,колись,як не було ні накриття,ні бруківка то все продавались на території ринку,все перевіряють,бо ж на ринку є фахівець,а тепер санепідеміолог не має права для перевірки,що хочуть те й продають,бо так мабуть комусь вигідно.
12 Липня 2019, 21:32
Звісно, Констанкевич не є найгіршим депутатом, але дістає цей передвиборчий цирк. "Купила меду, сиру, трата-та..." Буде вна той сир їсти з рук сільської бабусі! Так вже ці циркові вистави надоїли! То ж кажи, щоб люди голосували за тебе, тай усе! Допомагпє ця депутатка, але ж, якщо брати політичну силу, від якої вона є, то такого не хочеться. Українців треба обирати, а не жидів.
13 Липня 2019, 00:24
А позаду пика Петра Хитросправедливого, поглядає з кого б данину взяти.
13 Липня 2019, 12:17
І військкомат розігнати. Бо забирають наших дітей служити. Самих на передову. А в камені поставити базу НАТО.
Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024