У селі Сошичне радісно відзничили день села

13 Липня 2019, 13:41
7840

В п'ятницю,12 липня, день села відзначали жителі села Сошичне, що у Камінь-Каширському районі.

Село, моє рідне село, із далеких доріг нам прийшло.

А хто нині у нашім селі? - Люди добрі і нам дорогі.

Це село мені любе завжди - Яблуневі сади і ліси…

Кожне село має свою історію, традиції та улюблені свята. Одним із таких свят є День села.

На святкування зійшлося чимало жителів та гостей. Розпочали святкування з концерту, який проходив у приміщенні місцевого клубу. Привітати селян зі святом приїхала і народний депутат Ірина Констанкевич.

«Якщо люди працьовиті, якщо люди мають Бога в серці, то вони все зроблять для своєї громади, для села. Я вам щиро дякую за те що ви саме такі, за те що ви даєте раду сімейним клопотам, розбудовуєте своє село, дбаєте за комфорт. Саме з таких сіл і громад відбудовується наша велика Україна», - наголосила нардеп.

Найактивніші жителі села були відзначені подяками народного депутата.

 Традиція святкувати День села побутує у кожному населеному пункті Камінь-Каширського району, адже кожне село повинно знати свою історію, люди мають об’єднуватися з добрими намірами, згадати свого діда-прадіда, чи визначитися, як жити далі.

Справжній святковий настрій присутнім дарували місцеві аматорські колективи та учні ЗОШ села Сошичне.

Свято закінчувалось, та людям не хотілося розходитись по домівках, адже позитивні емоції і радість переповнювали кожного, хто завітав цієї погожої днини в село Сошичне. Тому організатори, та жителі села приготували другу частину святкування на території СБК, ярмарку смаколів, дитячі атракціони. Також відбулись конкурси та змагання: перетягування канату, армреслінг, жим гирі. 

Місцеві кажуть, що День села для них, чудова нагода побачити односельчан, друзів та рідних. Це ще одна можливість продовжувати добру українську традицію – гуртуватися разом.

«На такі свята треба їздити, бо Україна не мислиться в майбутньому без села. Постійно пояснюю в різних міністерствах, що села потрібно максимально підтримувати, адже ці люди в умовах безгрошів’я, бездоріжжя вміють жити і працювати, – каже нардеп. – Часті поїздки на округ та спілкування із цими людьми дають можливість відчути і побачити український характер. Ці люди вміють і працювати, і святкувати», наголосила нардеп.

2

2


1





 

 

Коментарі
13 Липня 2019, 18:52
Ну надто відверта і не прихована передвиборна агітація від кандидата в депутати при каденції якого практично не відбулося помітних адміністративних реформ на окрузі, зміщені історичні, територіально-логістичні центри комунікації краю, занепали залишки промисловості і фермерства, набирає обертів процес стагнації цього поліського регіону. Але ж, бачте, ще не було такого кардидата, аби виставляв могоричі за співпрацю сільським головам, аби попідруки не танцював на святах села з виборцями і загалом пані коліжанська. Можливо, як людина І. Констанкевич й помітно в позитивному сенсі відрізняється від своїх попередників, але ж представляє то вона партію-симулякр, голова якої є сам мініолігархом, по півроку перебуває за межами держави і сім‘ю там тримає на постійній основі. А от його патрон, який і створив цю партію для консервації олігархічного впливу, загалом шляхом маніпуляцій свідомістю нині підібрав під себе цілу дрржаву для свого панування й збагачення. Хіба представники такої олігархії, що «вся своя в доску», аби лиш переобрали, наше майбутнє??? Що ж ми дітям і онукам будемо розказувати про віддані нами голоси до Верховної ради у період війни і реваншу Росії? Хіба те, що кандидат ходив ринком серед бабусь і гостював під час святкування у селі...
13 Липня 2019, 22:26
Почекайте, хайно Ірина Констанкевич стане міністром освіти України - тоді бидло буде какати цеглинками ...
14 Липня 2019, 15:07
Міністром освіти вона вже не стане бо зе анонсував люстрацію колишніх депутатів
14 Липня 2019, 19:06
Зе анонсував люстрацію тих , хто не буде в складі фракції &amp;quot;Слуга народу&amp;quot; .<br/>&amp;quot;Своїм - усе ,ворогам - закон!&amp;quot; )))
15 Липня 2019, 00:05
&amp;quot;Міністром освіти вона вже не стане бо зе анонсував люстрацію колишніх депутатів&amp;quot;: ні шановний, депутатів як раз не можна люструвати ні при яких обставинах.
Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024