За порушення правил зупинки в районі ринку поліцейські склали 94 протоколи

17 Листопада 2016, 10:30
1468

Як прозвітував на сесії Камінь-Каширської міської ради заступник начальника Камінь-Каширського відділу національної поліції Михайло Степанець за 10 місяців 2016 року до Камінь-Каширського відділу поліції, надійшло 1875 заяв та повідомлень від жителів міста.

З них 506 внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Тобто у них зазначені факти, які містять ознаки кримінального правопорушення.

До речі, за словами правоохоронця, тепер усі повідомлення надходять до кол-центру на лінію 102 в місті Луцьку, а вже звідти вони переадресовуються. Тож фактів не реєстрації не може бути взагалі.

Окрім того протягом звітного періоду секторами Камінь-Каширського відділу поліції складено 487 адміністративних протоколів на мешканців міста Камінь-Каширський (міста чи району?).

Михайло Степанець також зауважив, що є досить багато нарікань, щодо торгівлі у невстановленому місці, тобто на ринку міста. З даного приводу за звітний період проводились зустрічі з громадянами, які здійснюють торгівельну діяльність. З ними обговорювалося питання стихійної торгівлі. Поряд з тим протягом поточного року поліцейські склали 12 протоколів (торгівля з рук в невстановлених місцях, порушення правил торгівлі). Однак на сьогодні питання стихійної торгівлі на вході в міський парк залишається відкритим.

Звернув увагу заступник начальника Камінь-Каширського відділу поліції і на кількість складених протоколів за порушення правил зупинки (зокрема, зупинку у невстановленому місці (в районі ринку)). Відтак на водіїв складено 94 протоколи накладено штрафів на суму 24 430 грн. 

Коментарі
18 Листопада 2016, 10:55
В Камені-Каширському, мабуть найгірша культура паркування водіїв. І певно штрафів таки надто мало, щоб виправити ситуацію. Добре, що хоч пішоходів стали пропускати.
22 Листопада 2016, 01:39
Центр міста яке раніше називалося Площею культури насправді перетворився в парковочне місце. Але й проте останнім часом стали більш-менш паркуватися в якусь більш оригінальнішу лінію. Хтось там бажав перекрити рух чи то повз Будинку культури чи то повз банку. Але слід хоча б наприклад на сесії прийняти рішення про плату за паркомісце інакше Площа культури стане ще більш занедбаним місцем як було. Між іншим в Любешові та Маневичах центр міста, вибачаюсь селищ є вільним від автомобілів. Одним словом що маєте те маєте. Культура перемістилася поближче до Пассажу. Ось і співайте своїх пісень там не відходчи від своїх шопів. Де спиш там і робиш.
Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024