Хто із працівників сільського господарства отримав нагороди з нагоди професійного свята

18 Листопада 2016, 16:11
3881

Україна була і залишається осередком міцних, усталених сільськогосподарських традицій. Відтак люди, які працюють у цій сфері на благо рідного краю, поряд із працівниками інших провідних галузей економіки, заслуговують на слова вдячності.

Тому напередодні професійного свята аграріїв сьогодні, 18 листопада, у стінах районної ради відбулися урочистості, – повідомляє прес-служба РДА.

Привітали працівників сільськогосподарської галузі Камінь-Каширщини голова районної державної адміністрації Валерій Дунайчук, голова районної ради Віктор Сус.

Вони зазначили, що від успішної роботи працівників сільського господарства залежить добробут краян та динаміка розвитку району.

Отож, аби відзначити високі досягнення у праці кращим представникам галузі, керівники районної влади вручили грамоти та подяки.



 

Учора Валерій Дунайчук і Віктор Сус побували в обласному центрі на урочистостях з нагоди Дня працівників сільського господарства, а тому привезли також обласні відзнаки для аграріїв району.

Відтак, грамотою нагороджений голова СВК «Нуйнівський» Микола Сільчук. Грамоти від департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації отримали голова  СВК «Олексіївський» Юрій Грищук та Нуйнівський сільський голова Віталій Ярощук та ветеран сільського господарства Григорій Супрунюк.

Подяки від Камінь-Каширської райдержадміністрації вручили голові СВК «Дружба» Василеві Приходьку та в.о голови СВК «Хотешівський» Адамові Куцику.

Подяки  від Камінь-Каширської районної ради отримали голова СВК «Полиці» Марія Тороканець та керівник приватного підприємства «Пнівненське» Іван Фарина.

 

 

Фото із сайту  kamadm.gov.ua

Коментарі
18 Листопада 2016, 21:29
Який жах, як в добрі совітські часи, а де ж ті сільгосппідприємства?
19 Листопада 2016, 02:05
то як у нас кажуть: наша вулиця в жнива вже до того тиха- навіть чути як хропе в хаті головиха...
19 Листопада 2016, 10:54
А що ж не ясно? ці "хвермери" паразитують на грошах державних сільгосппрограм чи аграрних програм,нібито спрямованих на підтримку сільгосппідпрємств.. Так як цих грошей - недостатньо ,то ці "фермери" їх "розсовують" собі по кишенях ...
19 Листопада 2016, 11:48
Абревіатура СВК
19 Листопада 2016, 13:33
За великим рахунком грамота-це вид стимулювання, а ви тут з мухи слона робите.
20 Листопада 2016, 00:57
А чому забули про Голову асоціації фермерів району В.І. Романович? Неборака старається на всю силу, дбає про фермерів та результати їх роботи, а от належної оцінки своєї праці не отримала. Як вже бракнуло Грамоти, то хоча б якийсь Вимпел чи перехідний синьо-жовтий прапорець вручили....Ні Адаму Калюху, ні Вероніці й доброго слова ніхто не сказав, принаймні, ні на цьому сайті, ні на сайті РДА про це ні гу-гу..., несправедливо!
20 Листопада 2016, 12:53
А. що толкового, не в образу Вероніці,вона написала тут на сайті? Щось середнє між графоманством, настановами жінки своєму пасивному чоловікові підкаблучнику та хизуванням модними девайсами.
20 Листопада 2016, 16:48
Тут принагідно було б сказати чи то пак нагадати краянам швидше всього про спочилих. Я маю на увазі про Маслозавод подібне в Ратнівському районі до цього часу роблять успішні мікси які добре продаються й тут в Камені навіть на Білорусь везуть дешеве, б"є масло (маслобійня) навіть в Любешівському залишилася очевидно збирають молоко звідусіль по району. Далі спочиле в бозі К-Каширський льонзавод. Подякуємо директору та вихідцю з К-Каширська власнику цього заводу які принаймі спромоглися не розвалити його стіни але хоч кілька шопів для свого виживання у цьому непростому світі. Один правда шопчик тепер орендований задля благих намірів - сьогодні там печуть з новою силою нові "пряники" перспективний напрямок. Сировини тепер для печей такого виробництва аж більш як достатньо адже поля й так заростають лісодеревиною, канави Цирської системи теж заростають, що навіть бобри не встигають.... Спочиває К-Каширський комбікомовий завод, власники якого вели перемовини з районом у тому, щоб ближчу гору перед Каменем спустити на "фігурну" цеглу за дорогу до Клітицька. Продовольчий завод розграблений, навіть Мер ріже землю яка йому не належить оскільки земля Ця належить до С/г призначення. Ще декілька що може належити до агропромислового активу але тільки аж тоді воно запрацює коли на цій землі будуть вироблятися ресурси, а так поки заледве вистачає молока К-Каширським садочкам. Отже фіц фігура. То де там пан Єремеєв зі своїм скакуном?
20 Листопада 2016, 17:09
Ох ми й переживали за вас. Версїї від хвороб, безгошів"я, і не доведи Господи,-засвіти. А він пише, гарно пише. Дякуємо та бажаємо гараздів всіляких.
20 Листопада 2016, 20:41
Шкода що немає часу на більше писати тут але одне пропоную новоспеченому начальнику аграрної лінії і пока єдиної яка може вивести цей район з забуття це дійсно пропонувати усім хто може говорити на цю тему скільки хто може і скільки хто хоче інакше іншого виходу поки немає. У цьому випадку найбільший прорив до недавна це спочилий сайт "Вісті Каменя" та наступний Цей сайт які у принципі дають змогу показувати, прориватисяя з інформаційної блокади оскільки на сьогоднішній день тільки інформація, реклама про район можуть впливати на дану ситуацію. Існують так би мовити лінії виходу на зовні до транспортних та інформаційних систем регіонів або регіональних економік для того щоб у принципі район міг зв"язуватися з миром/світом.
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром