Розпочав роботу дитячий православний табір «Стежина Добра»

24 Липня 2019, 09:00
5134

З благословення Преосвященнішого Нафанаїла єпископа Волинського і Луцького на околиці села Раків Ліс 21 липня 2019 р. розпочав роботу дитячий православний табір «Стежина Добра».

Про це повідомляє Камінь-Каширське благочиння.

Перед початком відпочинку настоятель парафії Української Православної Церкви села Раків Ліс протоієрей Ростислав Сіжук, який являється духівником табору, звершив Молебень перед початком усякого доброго діла, молитовно закликавши на всіх учасників Боже Благословення. Отець Ростислав привітав присутніх із початком спільного активного відпочинку та побажав приємного і корисного проведення часу в цьому наметовому містечкові.

Розпочалася робота табору зі свята Православної сім’ї, в часі котрого були проведені різноманітні конкурси та вікторини як для батьків, так і для дітей. Переможці отримували заслужені призи та подарунки. 

Фінальною частиною дійства став загальний пікнік, на котрому всіх пригощали звареним на вогнищі смачним пловом та смаженими шашликами.

Окремо з батьками була проведена духовна бесіда про роль чоловіка та дружини в сімейному житті православної родини. Дітлахи ж узяли участь в конкурсі “Мастер-шеф”, де кожна команда готувала якусь особливу страву та намагалася оригінально її презентувати.

Завершився перший день роботи табору спільною молитвою, після котрої усі учасники мирно відійшли до сну, щоби відновити свої тілесні сили перед початком другого не менш цікавого та насиченого дня відпочинку.

1

1

1


1

 

Коментарі
24 Липня 2019, 14:35
Експансія русского мира продовжується, про те вже хоч би без медальок за відвагу та тому подібного.
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024