Камінь-Каширщина: рятувальники працюють задля збереження врожаю від пожеж

24 Липня 2019, 10:54
2050

У вівторок, 23 липня, у місті Камені-Каширському, задля збереження врожаю-2019 рятувальники організували ряд профілактичних заходів.

Про це повідомляє Камінь-Каширський районний відділ управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України у Волинській області.

Провели зустрічі з працівниками, задіяними на роботах зі збирання врожаю, представниками районної влади, де обговорили проблемні питання пожежної безпеки під час жнивної кампанії.

Зокрема, щодо забезпечення первинними засобами пожежогасіння приватних комбайнів, яких в районі близько двохсот, а також обкошення та обгорання зернових полів, що межують з лісовими та торф’яними масивами, автомобільними дорогами.

Під час роз’яснювальної роботи у селах Раків Ліс, Бузаки, Підцир'я працівники ДСНС виявили декілька приватних комбайнів не забезпечених первинними засобами пожежогасіння. А оскільки агрегати, що використовуються на збиранні хлібів, мають бути забезпечені іскрогасниками та двома вогнегасниками, то  вони переконали хліборобів не виїжджати в поле без необхідних засобів безпеки.


 

 

 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром