У Камінь-Каширську зареєстрували дитину громадянки ромської національності

26 Липня 2019, 08:00
4795

Працівники Камінь-Каширського РВ ДРАЦС провели роз’яснювальну роботу та надали правову допомогу щодо процедури отримання нею всіх послідуючих документів для отримання соціальних виплат на дитину.

Про це йдеться на сайті  Камінь-Каширського РВ ДРАЦС.

Усі, без винятку, громадяни України користуються захистом держави на рівних підставах. І тому при забезпеченні прав осіб, які належать до національних меншин, держава виходить з того, що вони є невід’ємною частиною загальновизнаних прав людини.

Правовий статус представників ромської національної меншини визначено у міжнародному та національному законодавстві України.

І тому з метою належного захисту прав і свобод громадян ромської національності, їх правової обізнаності працівники Камінь-Каширського РВ ДРАЦС Головного ТУЮ у Волинській області та секретарі сільських рад району в рамках проекту «Я МАЮ ПРАВО» проводять правороз’яснювальну роботу щодо необхідності отримання всіх документів та отримання свідоцтв про народження, а також проводиться робота щодо виявлення дітей.

Стосовно яких не проведено державну реєстрацію народження. Так, секретар Видричівської сільської ради Камінь-Каширського району зареєструвала дитину громадянки ромської національності.

Коментарі
27 Липня 2019, 07:16
В якому документі вказується національність? Назвіть де в Україні в якому папері вказується нація.
Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром