З «будки» – витвір мистецтва: у Житнівці школярки розмалювали зупинку

28 Липня 2019, 13:15
У селі Житнівка дві школярки «оживили» місцеву зупинку 8447
У селі Житнівка дві школярки «оживили» місцеву зупинку

У селі Житнівка дві школярки – Марія Смітюх та Богдана Матвійчук «оживили» місцеву зупинку.

Про це повідомляють у Гуто-Боровенській громаді.

Дівчатка не лише талановито відтворили пензликом красу краю, а й подарували усім можливість помилувати око або ж просто зробити світлину на пам’ять.

1
«Ще донедавна у селі Житнівка автобусна зупинка характеризувалась як три стіни з дашком обабіч дороги»
«Ще донедавна у селі Житнівка автобусна зупинка характеризувалась як три стіни з дашком обабіч дороги»

1

Марія Смітюх та Богдана Матвійчук
Марія Смітюх та Богдана Матвійчук

 

«Ще донедавна у селі Житнівка автобусна зупинка характеризувалась як три стіни з дашком обабіч дороги, де очікують автобус або ж ховаються від негоди. Здавалось, що ж можна зробити з так званої «будки» з обшарпаними стінами, що відверто кажучи справляли не надто приємне враження.  А виявляється, що все можливо, варто лише додати зусиль, таланту та старанних умілих рук і перед нами – цілий витвір мистецтва з невеличкою історією, яка «розказана» фарбами та натхненням», – пишуть на сайті громади. 

Також дякують за організацію цієї доброї справи місцевій депутатці Ларисі Іванівні Коширець, за спонсорську допомогу небайдужому жителю Олександру Вікторовичу Смітюху, за розчищення території Івану Пилипчуку та Валентину Зайцю. Пишаються гарною роботою та висловлюють вдячність  за це і талановитим художницям Марії та Богдані.

1

«Тепер це – цілий витвір мистецтва з невеличкою історією, яка «розказана» фарбами та натхненням»
«Тепер це – цілий витвір мистецтва з невеличкою історією, яка «розказана» фарбами та натхненням»

1

1

 

Коментарі
28 Липня 2019, 16:30
Ого, як чудово! Побільшало сонця, простору і настрій поліпшилася! Не словом, а ділом. Молодці, з повагою до усіх причетних до хорошої справи.
28 Липня 2019, 19:26
Молодці! Дуже гарно розфарбували зупинку, наче сонячніше і тепліше стало. <br/>Я памятаю, що також була гарно розфарбована зупинка у с. Пнівне. Пропоную оголосити у районі флеш-моб на краще розфорбування зупинок, потім обрати наступний об'єкт і так далі. Через деякий час район буде найкращий в Україні. Але це мають підтримувати місцеві органи самоврядування, щонайменше провести конкурси на вибір кращого оздоблення зупинок (інших об'єктів), закупити або відшкодувати вартість необхідних матеріалів...
29 Липня 2019, 02:39
Відмінно!
29 Липня 2019, 12:31
Запрошуємо до міста, щоб Бобковий пивняк розмалювали, бо гидко.
29 Липня 2019, 12:41
Запрошуємо дівчат до Каменя, треба Бобковий пивняк на зупинці освіжити в патріотичні кольори, ато депутат від Свободи набиває кишенІ слабоалкогольного любов'ю земляків, а патріотизму ніякого.
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024