Рятувальники навчали основ безпеки особливих дітей

22 Листопада 2016, 14:19
1303 Джерело: volyn.dsns.gov.ua

21 листопада рятувальники Камінь-Каширського районного відділу Управління ДСНС України у Волинській області провели заняття з безпеки життєдіяльності у дошкільному навчальному закладі «Казка» міста Каменя-Каширського Волинської області.

Співробітники Служби порятунку – давні друзі вихованців «Казки», які завжди чекають їх у гості з нетерпінням і захопленням. Цього разу заняття з безпеки життєдіяльності рятувальники провели для дітей із вадами розвитку, які відвідують реабілітаційну групу, –– повідомляє УДСНС України у Волинській області.


 

Рятувальники у доступній для малюків формі розповіли, наскільки небезпечним може бути вогонь: пояснили, що полум’я здатне обпекти дитячі пальчики, спопелити іграшки та завдати іще чимало шкоди. Інформуючи про небезпеки, рятувальники добирали максимально делікатні приклади та факти, щоб не травмувати дитячу свідомість та водночас і не применшити усіх можливих ризиків.

Педагоги, у свою чергу, пояснили малюкам, що саме пожежники здатні приборкати вогонь, що вирвався з-під контролю, і завжди готові прийти на допомогу.

Крім того, у рамках заняття малята отримали яскраві листівки з правил безпеки, розроблені спеціально для дітей дошкільного віку, а педагогам вручили комплект матеріалів для подальшої виховної роботи з безпеки життєдіяльності.


 

 

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024