Камінь-Каширський може отримати міжнародну допомогу у створенні ЦНАП

30 Липня 2019, 08:35
3407

Можливість створити чи модернізувати ЦНАП за підтримки Програми «U-LEAD з Європою» отримали 7 волинських громад: Іваничівська, м. Камінь-Каширський, Колківська, Копачівська, м. Нововолинськ, Сереховичівська та Торчинська.

У квітні 2019 року команда напряму з покращення якості адміністративних послуг Програми «U-LEAD з Європою» оголосила четвертий раунд відбору громад для надання допомоги у модернізації та створенні ЦНАП

Спеціальні комісія проаналізувала 179 заявок з 24 областей України та відібрала 150 для подальшого аналізу спроможності громад та розробки Технічних Завдань для створення чи модернізації ЦНАП. Серед них – 7 волинських громад: Іваничівська, м. Камінь-Каширський, Колківська, Копачівська, м. Нововолинськ, Сереховичівська та Торчинська.

«U-LEAD з Європою» звертає увагу кандидатів, що включення до списку не означає безумовної підтримки або ж підтримки в повному обсязі, оскільки значна кількість заявок ще потребують належного офіційного підтвердження зобов’язань та перевірки інформації.

Конкретні види допомоги та її обсяги будуть визначені спільно Програмою та громадою, з урахуванням методологічних підходів Програми до функціонування належного ЦНАП та за результатами візитів до кожної громади.

З 1 серпня 2019 року з кожною громадою будуть контактувати та відвідають уповноважені спеціалісти Програми. Протягом серпня-грудня 2019 року для спроможних громад будуть розроблені технічні завдання для створення чи модернізації ЦНАП.

Коментарі
30 Липня 2019, 12:56
"отримали 7 волинських громад: Іваничівська, м. Камінь-Каширський, Колківська, Копачівська, м. Нововолинськ, Сереховичівська та Торчинська.": тільки місто Камінь-Каширський випадає з загальної орбіти оскільки усі інші це реформовані в ОТГ, а чому Камінь_Каширську випала така честь то напевно ще заслуга адміністрації Дунайчука, респект панові.
30 Липня 2019, 16:30
Знову ляпас п.Каміню,як у випадку із субвенціями на 3 млн. та 11 млн.грн.,центром можливого повіту, ОТГ нема, а перспектива отримати кошти на міський ЦНАП є," злые происки врагов",неправильно це,проклята "свита" . До речі його планується розмістити в колишньому готелі Турія на першому поверсі. Ну а якщо серйозно, то тут велика заслуга є керівника апарату райдержадміністрації Ващук Ольги Петрівни, ініціатором цього була вона, ну а міська рада підтримала зразу, бо це буде дуже зручно для населення. Кошти на ремонт приміщення міська рада тепер просто зобов'язана виділити.
30 Липня 2019, 20:50
Я знаю, що на другому поверсі Білого вже ведуть ремонти для послуг, що відпускаються подібні до ЦНАПУ тому у принципі я не знаю та не розумію для чого той ЦНАП в іншому місці ніж уся владна вертикаль району, хіба що звільнені місця мають передатися майбутньому Повіту.
30 Липня 2019, 21:45
Вам же сказано - ніякого повіту! Чи вважаєте, що Зебіли Ва сзапитувати будуть ?
30 Липня 2019, 22:37
Поки Обласна державна адміністрація на вчорашньому засіданні прийняла рішення про чотири райони, то біш Повіти.
31 Липня 2019, 12:04
"планується розмістити в колишньому готелі Турія на першому поверсі.": незнаю хто і де планує розміщати якщо в анонсі пишуть наприклад ще й таке:" Протягом серпня-грудня 2019 року для спроможних громад будуть розроблені технічні завдання для створення чи модернізації ЦНАП." Тут явно говорять про "якісь" спроможні громади тому я думаю в офісі розберуться хто є спроможний, а хто є самозванцем )))).
31 Липня 2019, 12:51
Наша пісня гарна й нова, починаєм її знову. В заявці місце розміщення ЦНАПу, таки був колишній готель Турія. Складається враження,що Ви що не бажаєте, щоб ЦНАП був у Камені-Каширському, дивно це.
31 Липня 2019, 15:09
"Складається враження,що Ви що не бажаєте, щоб ЦНАП був у Камені-Каширськом": треба розуміти що таке ЦНАП. Якщо ЦНАП це надання послугами ОТГ то якраз під К-Каширське ОТГ можливо, а тим більше якщо Мер та його свита нікого і нічого не бажає бачити чи не бачить навкруги своя але якщо Камінь-Каширський в деякій мірі залишається районним центром, а потім можливо і Повітом то ЦНАП в Готелі не потрібний або навіть шкідливий оскільки ЦНАП в такій іпостасі мав би обслуговувати і в тому числі інших громадян з інших регіонів який повинен мати трохи більше значення ніж ЦНАП в ОТГ. А так Ми робимо висновок, що цей ЦНАП розгортається тільки під розуміння недалекої тепер людини котру Ми сьогодні називаємо МЕром.
Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024