Скільки дітей народилося на Камінь-Каширщині від початку року

02 Серпня 2019, 20:45
На Камінь-Каширщині більшість батьків свідоцтва про народження дітей отримують у пологових 3272
На Камінь-Каширщині більшість батьків свідоцтва про народження дітей отримують у пологових

Майже чотири сотні малюків народилося у Камінь-Каширському районі від початку року.

Про це повідомляють у Камінь-Каширському районному ДРАЦСі.

Вцілому за 7 місяців 2019 року Камінь-Каширським РВ ДРАЦС було складено 394 акти про народження. З них 385 зареєстровано в пологовому відділенні.

Зокрема у липні працівники відділу зареєстрували 71 народження у пологовому відділенні Камінь-Каширської ЦРЛ та вручили батькам перші документи їхніх немовлят. 

У ДРАЦСі зауважують:

«Пілотний проект Міністерства юстиції у сфері державної реєстрації актів цивільного стану під назвою «Видача свідоцтв про народження дитини у пологовому будинку» є дуже зручним для батьків. Адже післяпологових клопотів і так чимало. Тому батьки із задоволенням реєструють свою дитинку у пологовому. Основне – вчасно визначитися з ім’ям для малечі».

Коментарі
03 Серпня 2019, 00:05
Ну ось принаймі двадцять шкіл району при нормі 20 учнів вже забезпечені населенням через п"ять років президентства Зеленського. Тепер хтось Нам буде говорити про те. що ця територія є "депресивною". Депресивність це не та категорія яка визначається цим населенням яке пережило у свій час Чорнобильську катастрофу й до цього часу пожинають плоди цього нещастя яке Ми тримаємо на своїх плечах. Очевидно слід розуміти, що навпаки якщо Ми цих людей не будемо підтримувати і в тому числі наданням для Них певних повноважень в організації власного життя і в тому числі в місцевому самоврядуванні, реорганізації державних територіальних утворень на їхню користь то Ми й отримаєм депресивну територію, а так слава богу що громадяни ще налаштовані кохатися й отримувати для себе кожного разу щастя в пелюшках.)))))
Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
22.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром