Учасникам АТО розповіли про їх права

25 Листопада 2016, 09:32

У Камінь-Каширському районному центрі зайнятості відбулась чергова зустріч з учасниками АТО, які потребують інформаційної та консультаційної допомоги в правовій сфері.

Захід проведено в рамках діяльності «Клубу учасників АТО», – повідомляє Волинський обласний центр зайнятості.

Запрошені спеціалісти Камінь-Каширського бюро правової допомоги Інна Бондар та Едуард Гречко розповіли про основні права та пільги для учасників бойових дій.

Жваво обговорювались питання стосовно пільг у сфері користування транспортом, наданні комунальних послуг, виділення земельних ділянок. Наголошено на державній цільовій підтримці для здобуття професійно-технічної та вищої освіти. Обговорювались можливості зайняття підприємницькою діяльністю, отримавши одноразово допомогу по безробіттю для започаткування власної справи.

Кожен учасник висловлював свою проблему, яку самостійно вирішити дуже важко. Тому було запропоновано звернутись у бюро правової допомоги, де нададуть конкретну допомогу. 

Присутні не тільки отримали  корисну  та  змістовну  інформацію,  але  й  активно  висловлювали  своє  бачення  розв’язання  тих  чи інших  проблем,  обмінялися  думками та контактами.