«Модель ідеальної Волинської області – всього три райони», – Геннадій Зубко

08 Серпня 2019, 17:00
Фото ілюстративне 1956
Фото ілюстративне

Проєктну модель ідеальної Волинської області показали в мережі.

На своїй сторінці у Facebook Геннадій Зубко, Віце-прем'єр-міністр України опублікував відповідний допис.

«Багато зацікавленості і питань викликала нова проектна модель адміністративні-територіального устрою України, яку я назвав моделлю ідеальної України. В якій замість 465 районів, 102 (92 райони на підконтрольній території України і +10 – на тимчасово окупованих районах Донецької та Луганської областей та АР Крим).
Чекайте моделі інших областей. Обіцяю викласти всі.

Новий субрегіональний рівень дасть можливість збільшити території і кількість їх мешканців до 150 тисяч, що проживають у районах. Це дасть змогу сформувати якісні потужні команди, які зможуть координувати, управляти процесами та делегованими повноваженнями від держави», – йдеться в дописі.


 

Коментарі
08 Серпня 2019, 20:29
Дякуйте нашим представникам у Києві. До наступних виборів нам їх не бачити. Хоч щось, крім піара на бюджетних коштах, вона зробила? А дякувати за доставку в регіон депутатом бюджетних коштів, те саме, що аплодувати банкомату, коли той видає готівку. Цікаво побачити укропів, які стоять і хлопають в долоні банкомату.
08 Серпня 2019, 22:19
Тоді поясність, чим депутат-ЗЕбіл був би кращим ?
08 Серпня 2019, 23:28
Це натуральний хайвак, коли раз у раз так званий міністр точить і точить свою версію ідеальної Волинської області. Ви подивіться ні про яку область він не говорить але тільки про Волинську і саме про три райони. Це очевидно, що Ковель так чи інакше платить цьому міністру, а чому ж Він так забавляється з Камінь-Каширським районом говорячи кожного разу про те що ідеал це три райони. Отже шановні таким чином Ми на правильному шляху, оскільки Вони Нас хочуть віддати у приймаки до Ковельської мафії щоб і надалі керувати тут на Поліссі як і до цього часу. Тому у Мене пропозиція Камінь-Каширській районній раді щоб Вони нарешті сказали свої слово про те, чи зможемо Ми самостійно жити без Ковельської мафії чи Нам справді треба поводир.
09 Серпня 2019, 00:35
Поділ сфер відбувся давно, між жИдами, зараз тільки формальну базу підводять. Українців зігнали з хуторів -забрали землі, зігнали в колгоспи -забрали ліси і землі, села від безгрошів'я та безробіття закриваються, районів (населення) меншає, хто в місто , хто в Європу, земля стає дешевшою - за що й боролись. А представники Укропу це виконують.
09 Серпня 2019, 22:40
тепер УКРОПівці "гордо" називають сібя "Слуги народу"
10 Серпня 2019, 00:32
Так давно ж всім втовкмачували, що УКРОПівці є тими ж самими коломийчанами, яких плодить олігархат під різними назвами, але ж ще ніхто з нардепів могорич в ресторані головам сільрад не ставив, то як же ж не віддячити - своїм майбутнім, своєю гідністю та своєю землею, за яку проливали кров наші пращури...
Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024