Осівці: будівництво школи планують завершити до 1 вересня

07 Серпня 2019, 13:50
Школа в Осівцях 6232
Школа в Осівцях

На будмайданчику в селі Осівці Камінь-Каширського району – людно: місцеві жителі невтомно працюють над створенням комфорту і затишку для молодого покоління.

Сподіваються, що навчальний рік їхні діти розпочнуть вже в новій школі, повідомляють у відділ з питань внутрішньої та інформаційної політики апарату райдержадміністрації.

Тож, аби поспілкуватися з приводу завершення будівництва цього навчального закладу, в Осівці прибули заступник голови обласної державної адміністрації Валентин Цьось, директор будівельної компанії «Житлобуд-2», депутат обласної ради Леонід Стефанович, а також представники всіх субпідрядних організацій. Поїздка на будівництво відбулася 6 серпня 2019 року.

Серед присутніх – перший заступник голови районної державної адміністрації Олександр Михалік, заступник голови районної ради Сергій Дмитрук, начальник відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Віктор Пась, Осівцівський сільський голова Андрій Михалик та директорка школи Любов Дем’яник.

«Ми приїхали узгодити деякі питання, подивитись на якій стадії будівельні роботи та над чим додатково попрацювати, щоб новозбудована школа відчинила свої двері для учнів 1 вересня, – із таких слів розпочав виїзну нараду Валентин Цьось. – Аби здати даний об’єкт в експлуатацію, підрядна організація потребує відповідного фінансування. Тож наразі очікуємо 21,2 мільйони гривень, котрі надійдуть з Державного фонду регіонального розвитку».

У ході обговорення були озвучені питання спорудження пандусів, облаштування санітарної кабіни для маломобільних груп населення та ресурсних кімнат, підключення школи до електромереж та інших комунікацій, закупівлі меблів і необхідного обладнання для їдальні, функціонування системи пожежної сигналізації. Тож присутні окреслили ряд кроків з метою пришвидшення темпів цих робіт.

«Принаймні, все, що знаходиться у приміщенні, маємо зробити під ключ, щоб вже з початку нового навчального року кожен учень міг почувати себе комфортно у школі», – наголосив Леонід Стефанович.

Читайте такожШкола в Осівцях: активно працюють над внутрішніми оздоблювальними роботами

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром