Незаконно зрізані у Бузаківському заказнику сосни знайшли на подвір'ї жителя села Осівці

26 Листопада 2016, 18:27
1706 Джерело: lis.volyn.ua

Сьогодні вночі працівники державної лісоохорони підприємств “Камінь-Каширське лісове господарство” та “Камінь-Каширськагроліс” спільно з групами оперативного реагування у кварталі 58 (виділ 59) Бузаківського лісництва, територія якого належить до природно-заповідного фонду України, виявили самовільну порубку сухостійних дерев сосни.

По свіжих слідах лісоохоронці встановили, що лісопродукція зберігалася на подвір’ї жителя села Осівці Петра І.,  повідомляє прес-служба Волинського ОУЛМГ.

Працівники районного відділу нацполіції вже розпочали перевірку усіх обставин факту, а також вирішують питання про порушення кримінальної справи за ознаками злочину, передбаченого ст. 246 Кримінального Кодексу України. 

Між іншим, згаданий правопорушник уже притягувався до відповідальності за самовільну порубку, у зв’язку з чим кримінальне провадження досі триває.  Цього разу сума завданих ним збитків державі складає 10 тис. 517  грн. 

Коментарі
01 Грудня 2016, 01:10
Спочатку потрібно навести порядок між лісниками які самі вирубують і продають ліс незаконно ...а наша поліція серйозний кримінал не може розкрити то хоч на такий дурницях як віз дров сухостою по понтуються що справу розкривають .... Зробили цирк з голячча ...і понти ганяють ...а лісники хай сторожують ліс в лісі ...а не ходять по хатах шукають роботяги нещасні
Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024