Відбулося засідання представницького органу краю

17 Серпня 2019, 16:43
2516

На позачергове засідання представницького органу краю, яке відбулося п'ятницю, 16 серпня 2019 року, зібралися 20 із 34-х депутатів.

Про це повідомляє відділ з питань внутрішньої та інформаційної політики апарату райдержадміністрації.

У роботі 38-ї сесії районної ради взяв участь перший заступник голови райдержадміністрації Олександр Михалік.

У ході роботи депутати затвердили звіт про виконання районного бюджету за І півріччя 2019-го по доходах у сумі 353 млн 112 тис. 722,86 грн та по видатках – 327 млн 148 тис. 150,59 грн.

Розглянули й освітні питання. Зокрема, прийняли рішення припинити шляхом ліквідації юридичну особу – загальноосвітню школу І-ІІ ступенів села Осівці та створити комунальний заклад загальної середньої освіти «Осівцівський ліцей Камінь-Каширської районної ради Волинської області». Такі зміни зумовлені вимогами чинного законодавства.

Окрім того, обранці громади схвалили визначення опорним навчальним закладом загальноосвітню школу І-ІІ ступенів села Хотешів на базі загальноосвітньої школи І ступеня села Котуш. Завдяки цьому рішенню вдасться зберегти школу в Котуші.

Насамкінець весь депутатський корпус підтримав проєкт звернення до Офісу Президента, Міністерства регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України, народного депутата України Ірини Констанкевич, Волинської обласної ради, Волинської обласної державної адміністрації щодо формування району з центром у Камені-Каширському в рамках моделювання системи адміністративно-територіального устрою Волині.

Нагадаємо, що більшість членів регіональної робочої групи з підготовки пропозицій щодо адміністративно-територіального устрою базового та районного рівнів Волинської області підтримали пропозицію укрупнення регіону до чотирьох районів – з центрами у Луцьку, Ковелі, Володимир-Волинському та Камені-Каширському. Натомість, Мінрегіон вважає доцільним поділ на три райони (без Камінь-Каширського).


 

Коментарі
17 Серпня 2019, 20:05
"хвалили визначення опорним навчальним закладом загальноосвітню школу І-ІІ ступенів села Хотешів на базі загальноосвітньої школи І ступеня села Котуш": то що там визначили яку школу опорною, в Хотешові чи в Котуші? Про інше рішення можна сказати двома словами, почекуни розворушилися.
18 Серпня 2019, 02:31
Ну якщо прийнято рішення шляхом голосування, що Хотешівська школа стане опорною доя Котушської, то таки діяльність райради на правильному шляху, вона виправдовує своє існування )) Мудре рішення, що ж тут казати, але поїзд у прямому і переносному сенсі пішов на Ковель і вже не вертається, рельси іржавіють!Пізно пити боржомі, коли нирки зупинилися і відвалюються...
19 Серпня 2019, 02:10
А може Сус побував у Трускавці на тренінгу і отримав амністію на люстрацію з рук нового гаранта? Цікаве фото з полицькою Манькою на передньому плані. Ті ж люди, що розвозили бабки та розливали спирт за Януковича, тільки вид з боку. <br/> По інсайдерській інформації госпітальний округ був проданий одним з присутніх на верхньому фото за 180 тис.$. Зрозуміло чому ніяких рухів &amp;quot;представницьким органом&amp;quot; до цього не виконувалось - не зручно просити вернути взад те, що було продано. Тепер видко отримані дозволи для рухів у напрямку створення району, хоча особливих благ це не дасть.
19 Серпня 2019, 03:16
Присутній на фото при свідках продавав госпітальний округ ? Чи таким свідком були Ви ?
19 Серпня 2019, 13:27
а хто ж такий скуповує госпітальні округи?то і я б продав
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39