У Камені-Каширському відбулися командно-штабні навчання з питань цивільного захисту

25 Серпня 2019, 10:00
2424

У Камені-Каширському на базі навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів-гімназія» № 2 сьогодні, 23 серпня 2019 року, відбулися командно-штабні начання.

Про це повідоляє відділ з питань внутрішньої та інформаційної політики апарату райдержадміністрації.

Тема навчання – дії працівників підприємства та районних спеціалізованих служб цивільного захисту у разі вибуху твердопаливного котла.

Основні завдання, які поставили перед учасниками, – відпрацювання злагодженості, послідовності, оперативності у роботі та взаємодії під час проведення заходів із захисту населення, територій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій.

Тож під час навчання змоделювали вибух твердопаливного котла котельні, яка забезпечує обігрів центральної районної лікарні, навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів-гімназія» № 2 та Будинку школяра, в  результаті чого постраждала людина. За декілька хвилин після повідомлення, на місце події прибули працівники місцевого пожежно-рятувального підрозділу, бригади екстреної медичної допомоги, поліції, газової та енергетичної служби. Аварійно-рятувальні та спеціалізовані служби цивільного захисту району спрацювали оперативно та злагоджено, продемонструвавши свої вміння й навички в ліквідації умовної пожежі.

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024