Громадським об’єднання району слід переглянути свої установчі документи

28 Листопада 2016, 15:15
2480 Джерело: vycherpno.ck.ua

Головне територіальне управління юстиції у Волинській області нагадує, що усі громадські об’єднання повинні переглянути свої установчі документи до 30 грудня цього року у відповідності до вимог чинного законодавства — Податкового кодексу України.

Подати документи для державної реєстрації змін до статуту громадського об’єднання можливо як до Головного територіального управління юстиції у Волинській області (вул. Володимирська, 1, м. Луцьк), так і до центрів надання адміністративних послуг Волинської області, місцевих центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

До речі, головне територіальне управління юстиції в області запровадило роботу “ гарячої телефонної лінії з питань державної реєстрації громадських формувань” - телефон: 78-46-69 (відділ державної реєстрації друкованих засобів масової інформації та громадських формувань).

Збільшено кількість годин прийому та видачі документів, а також проведення консультацій із заявниками з питань державної реєстрації громадських формувань у головному територіальному управлінні юстиції в області (м. Луцьк, вул. Володимирська, 1, каб. № 208) з понеділка до п'ятниці з 09.00 до 19.00 години.

Усю необхідну інформацію щодо годин прийому та видачі документів, консультування, переліку необхідних документів та вимог до них, інформацію щодо адреси та контактних номерів телефонів центрів надання адміністративних послуг, місцевих центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги Волинської області можна отримати на сайті головного територіального управління юстиції у розділі Державна реєстрація громадських формувань.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024