Ірину Констанкевич колеги-мажоритарники висувають на пост віце-спікера Парламенту

28 Серпня 2019, 17:32
Ірина Констанкевич 1800
Ірина Констанкевич

Двадцятеро народних депутатів-самовисуванців IX скликання, обрані в одномандатних виборчих округах, планують створити депутатську групу на правах фракції у Верховній Раді та пропонують свого кандидата на пост другого віце-спікера.

Йдеться про Ірину Констанкевич, яка перемогла на виборчому окрузі №23 Волинськоїх області. Про це Район.in.ua розповів депутат округу №60 Донецької області Дмитро Лубінець, який координує створення депутатської групи з-поміж мажоритарників.

«Депутатська група буде займатись розвитком та об’єднанням країни. В депутатську групу увійдуть представники з різних куточків України. Не тільки політичні партії, а й народні депутати-самовисуванці можуть показати, як об’єднувати Україну. В нас не буде політичних гасел, в нас будуть практичні дії для розвитку наших областей та держави», — повідомив Дмитро Лубінець.

Читайте такожПалиця та Констанкевич увійшли до керівного складу парламентських комітетів

Довідково. Народний депутат Дмитро Лубінець  входив до складу фракції «Блок Петра Порошенка» у Верховній Раді VIII скликання від початку її каденції й до 18 червня 2019 року. Він також представляв 60 округ з центром у місті Волновоха Донецької області у парламенті попереднього скликання і був парламентським координатором від «Солідарності» у Волиснькій області.

Коментарі
29 Серпня 2019, 01:35
Другий спікер не важливий для Верховної Ради, про те важливий для К-Каширців і тому Ми будемо підтримувати ЇЇ.
29 Серпня 2019, 18:48
Ну і яким чином Ви будете її підтримувати ?
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024